FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Rednic, reacție nervoasă: „Să stea liniștiți cei care mănâncă rahat” » Ce spune despre transferuri și Gnohere

Mircea Rednic // FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Mircea Rednic // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 19:58 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 20:52

După Dinamo – UTA 2-2, Mircea Rednic a fost extrem de nervos și a spus că este gata să facă noi transferuri.

După primul meci la revenirea la Dinamo, „Puriul” a spus că va face cel puțin două transferuri în perioada următoare și că Harlem Gnohere nu se află pe lista lui. Mai mult, antrenorul a avut o reacție dură la adresa celor care spun că primește comisioane la transferuri. 

„Cel puțin doi jucători vor veni, pentru că e nevoie. Eu nu schimb de dragul de a schimba. Prea multe oricum nu pot să schimb. În perioada asta, nu poți să găsești jucători. Sunt liberi, s-au antrenat singuri, nu și-au găsit echipe...

Nu aducem jucători de 1 milion de euro, de 15 milioane... Noi suntem în insolvență. În plus, nu există comisioane. Asta ca să stea liniștiți toți cei care mănâncă rahat! Nu am venit la Dinamo ca să mă îmbogățesc. Am venit să ajut. Pe mine mă interesează să aduc jucători care să creeze concurență. E OK să ai tineri, dar să-i bagi când scorul e pozitiv.

«Bizonul» (n.r. atacantul Harlem Gnohere) nu. El nici nu joacă la Mouscron, ultima clasată din a doua ligă. A avut perioada lui, și-a făcut treaba. A avut o altă ofertă mult mai mare decât cea de la FCSB, dar cei care au condus în perioada aia n-au simțit ce trebuiau să facă. Nu se pune problema ca Gnohere să vină acum la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și: 

Sorescu îi dă peste cap planurile lui Mircea Rednic: „Am fost și eu puțin debusolat”

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucătorii lui Dinamo: „Clubul și fanii nu mai au răbdare!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
raspunzel
raspunzel  •  03 Octombrie 2021, 08:20
Postat de fairplayromania pe 03 Octombrie 2021, 01:12

Îi este frică lui Becali de Dinamo....Rapid i-a luat faţa... de Steaua ce sa mai vorbim.... uşor uşor se termină cu fcsbî !!! Acum incep strimbele....

Sunt convins ca tremura Becali de frica ... de numa numa . El e in spatele la toate ... contracero ala, suspendarea lu Mita fara scoala , incalzirea globala, COVID ... toate sunt de la cioban :)) Si inca mai e "multe" pe drum :))) tare rau e sa fi asa ... tralala

paolo14
paolo14  •  03 Octombrie 2021, 07:12
Postat de sameoldstuff pe 02 Octombrie 2021, 22:23

Sincer, doar între noi, n-ai văzut nimic schimbat în bine în jocul echipei Dinamo? Și, dacă ai văzut, gândește că urmează o pauză, o pazî în care se vor pune lucrurile la punct. O să vezi alt Dinamo București!

De j'de ani se vede un nou dinamo la fiecare 6 luni...

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Octombrie 2021, 06:39

Uffffff, bine c-a spus ca nu ia comision, ce speriata era toată lumea ! Acum toți stau liniștiti, urmând sfatul redmicului, ce bine c-au scăpat de " grija " asta ! Auziți, dar daca .... ? Nu, clar nu se poate doar a spus, n-asa !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează