FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo l-au vrut pe Mircea Rednic în locul lui Dusan Uhrin » Cine a împiedicat mutarea

Mircea Rednic, antrenor Politehnica Iași +33   FOTO
Mircea Rednic, antrenor Politehnica Iași

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 15:01 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:52

Mircea Rednic (57 de ani), în prezent antrenor al Politehnicii Iași, a fost dorit pe banca tehnică a lui Dinamo de către suporterii formației din Ștefan cel Mare, înainte ca Adrian Mihalcea să fie numit în funcție.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dianamo:

„Le-am spus suporterilor să vină cu o variantă de antrenor, cu o soluție. Au vrut să îl aducă pe Mircea Rednic, au fost discuții, însă din ce știu eu au fost refuzați”, a declarat Negoiță la PRO X.

Ideea întoarcerii la Dinamo nu pare să îl fi încântat pe Mircea Rednic, care a refuzat propunerea. „Puriul” a antrenat-o pe Dinamo până în vara anului 2019. În ultimul său mandat pe banca echipei din Ștefan cel Mare, Rednic a înregistrat 11 victorii și 6 înfrângeri în 26 de meciuri.

Adrian Mihalcea, antrenorul ales de Dinamo

Adrian Mihalcea (43 de ani) a fost cel care l-a înlocuit pe Dusan Uhrin pe banca tehnică a „câinilor”. Acesta a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu gruparea dinamovistă, însă nu a apucat să debuteze pe banca lui Dinamo din cauza pandemiei de COVID-19, care a suspendat fotbalul din România.

Situația în care se află echipa din capitală este dramatică: după două etape de Play-out se află la doar 3 puncte de locurile retrogradabile. Salvarea sezonului pentru „câinii roșii” ar putea veni pe o altă rută, ci anume Cupa României, unde s-au calificat în „semifinalele” competiției.

GALERIE FOTO. Imagini de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO. Cât respectă România carantina de COVID-19? Google a publicat raportul: unde și cât se mișcă românii

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo i-a produs lui Adrian Mihalcea „coșmarul vieții”: „Eu plec acasă!”

EXCLUSIV Mattia Montini ridică o problemă în vremea pandemiei: „Nimeni nu vrea război în vremurilea astea” + „Politicienii de ce nu-și taie salariile?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  04 Aprilie 2020, 21:28
Postat de Calin Tur pe 04 Aprilie 2020, 19:36

Nu te aprinde, nu am zis ca au gafat sau ceva de genul, doar ca nu am mai vazut asa bilant

nu m-am aprins,eu doar ti-am aratat ce a vrut sa arate autorul in articol si atat.a,ca tu ai dreptate si anume ca la o statistica se iau in calcul si rezultatele de egalitate e altceva ai ar fi fost normal,adica ceva de genul x victorii,y egaluri si z infrangeri,asta e altceva,ca autorul a facut o statistica doar cu victorii si infrangeri nu e vina mea,eu doar ti-am specificat acest lucru si anume ce a comparat nenea autorul.cearta-l pe el nu pe mine ca nu a mentionat si egalurile.

deusdat
deusdat  •  04 Aprilie 2020, 21:09

Agitație inutilă. Динамо e de acum istorie. Istoria Rusiei, adică :)

1058880347492824
Calin Tur  •  04 Aprilie 2020, 19:36
Postat de guimaraes1.0 pe 04 Aprilie 2020, 17:55

pai ce ti se pare de neinteles?restul de 9 au fost egaluri,logic.autorul articolului a vrut sa scoata in evidenta doar raportul dintre victorii si infrangeri din perioada respectiva era asa de greu de sesizat acest aspect?

Nu te aprinde, nu am zis ca au gafat sau ceva de genul, doar ca nu am mai vazut asa bilant

Vezi toate comentariile (8)
Comentează