FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noua țintă a lui Rednic » Vrea la Dinamo un mijlocaș ofensiv din campionatul lui favorit

Mircea Rednic (59 de ani) vrea să îl aducă la Dinamo pe mijlocașul ofensiv sârb Jovan Stojanovic (29 de ani). 

STojanovic, în timpul unei „Foarfeci”
Mircea Rednic (59 de ani) vrea să îl aducă la Dinamo pe mijlocașul ofensiv sârb Jovan Stojanovic (29 de ani). STojanovic, în timpul unei „Foarfeci”

Articol de - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 17:31 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 17:39

Mircea Rednic (59 de ani) vrea să îl aducă la Dinamo pe mijlocașul ofensiv sârb Jovan Stojanovic (29 de ani). 

Mircea Rednic schimbă din temelii lotul lui Dinamo. Profită de relațiile pe care încă le are în fotbalul belgian și vrea să îl aducă pe Jovan Stojanovic, un mijlocaș ofensiv sârb. Acesta măsoară 1,91 metri și are o tehnică deosebită pentru fizicul lui. Ar veni la Dinamo din postura de jucător liber de contract, informează sursele Gazetei.

Rednic mută în forță la Dinamo: îl vrea pe Jovan Stojanovic

Sârbul Stojanovic a avut un traseu inedit în carieră. A făcut primii pași în Belgia, la academia lui Cercle Brugge. S-a transferat ulterior în țara natală, la OFK Belgrad, și a mai trecut pe la Radnicki, Vojvodina Novi Sad, Vozdovac și Kortrijk. Stojanovic nu are echipă din luna iulie. 

Stagiunea trecută a evoluat în 23 de partide pentru Kortrijk, în prima ligă a Belgiei. Nu a izbutit să marcheze niciun gol. În cariera de profesionist, Jovan a marcat 42 goluri și a oferit 16 pase decisive, într-un total de 209 apariții.

VIDEO Momente speciale din cariera lui Jovan Stojanovic

Lista lui Mircea Rednic: pe cine mai vrea la Dinamo

Fundașii dreapta Ayrton Mboko (23 de ani, ex-Standard Liege), Daniel Opare (30 de ani, ex-Antwerp și Augsburg) și Luis Pedro Cavanda (30 de ani, ex-Standard și Lazio), stoperul Joris Gnagnon (24 de ani, ex-Rennes și Sevilla) și mijlocașul Daniel Avramovski (26 de ani, ex-Kayseri) sunt doar câțiva dintre jucătorii de pe lista lărgită a „câinilor".

„Puriul" a explicat apoi de ce are nevoie de jucători noi: „Nu e posibil să n-ai fundaș dreapta, nu există concurență în echipa asta. Sunt obligat să aduc jucători. Nu putem să îi dăm afară pe jucători, trebuie să fim inteligenți perioada asta și să aducem cel puțin 3 fotbaliști, un atacant va veni luni.

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”

Omul dorit cu ardoare de Rednic nu vine la Dinamo: „Am vorbit cu el, a refuzat oferta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno115
creeperno115  •  06 Octombrie 2021, 22:41

Vezi ca e ofensiv, nu defensiv

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  06 Octombrie 2021, 22:39

Bun de tot acest fotbalist, foarte rapid și foarte tehnic, stăpânește bine mijlocu terenului, îl trimite pe Răută la Plimbare sper

kyil
kyil  •  06 Octombrie 2021, 20:43

Cred ca anul asta e anul vostru. De data asta chiar mergeti in liga voastra,la matineu,cheltuieli mai mici,cafea fierbinte.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează