LIGA 1  ·  POLI IAȘI

FCSB. Mircea Rednic l-a dat de gol pe Gnohere și face marele anunț: „Are o ofertă de acolo!”

Articol de — , Vineri, 22 Mai, 11:47

"Principalul" Politehnicii, Mircea Rednic s-a distrat ieri la antrenament cu niște cățeluși jucăuși, dar nu s-a sfiit să dea detalii de culise din vestiarul FCSB-ului

După ce au trecut cu bine vizita medicală, ieșenii au intrat în carantină la Hotel Il Primo. Imediat au fost luați în primire de medicul Andreea Perju, care le-a prezentat măsurile pe care trebuie să le respecte în această perioadă.

Ședințele de pregătire se desfășoară în condiții speciale. Cei 24 de jucători au fost împărțit în trei serii cu două grupe de câte patru, iar antrenamentele au loc pe cele două terenuri, dar și în sala de forță de la stadion. Staff-ul lui Mircea Rednic e atent la toate detaliile, mai ales că trebuie respectate reguli sanitare foarte stricte. Pentru cele trei mese ale zilei, alb-albaștrii au apelat la o firmă specializată, iar fotbaliștii primesc caserolele direct în cameră.

De buna dispoziție la antrenamente se ocupă Rednic. Tehnicianul de 58 de ani, cunoscut ca un mare iubitor de câini, s-a distrat ieri cu doi dintre cățeii de la stadionul din Copou. S-a jucat cu ei, i-a dresat, iar la final le-a oferit mai multe recompense culinare.

"Nu-l vreau pe Gnohere!"

Mircea Rednic l-a contrazis pe Gigi Becali, care afirmase că Harlem Gnohere este dorit în Copou. "Nu s-a pus problema ca «Bizonul» să vină la Iaşi. Are o ofertă din Golf. Un avocat al meu a discutat cu Gigi despre asta. Eu nu mi-l doresc la Iaşi, vreau altceva".

"Dacă am garanţii că se vrea performanţă la Iaşi, mâine semnez pe încă un an. Vreau siguranţă financiară, un buget stabil, să nu mai trebuiască să împrumute antrenorul clubul. Oraşul e frumos, atmosfera e bună, vreau să se implice mai multă lume, sponsori, Primăria"
Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

CITEȘTE ȘI:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1