FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat una dintre cele mai arzătoare probleme » Montini dezvăluie: „Ne-am înțeles”

Mattia Montini valorează 675.000 euro, potrivit Transfermarkt +10   FOTO
Mattia Montini valorează 675.000 euro, potrivit Transfermarkt

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 07:07

Atacantul Mattia Montini (28 de ani) a explicat care e situația sa contractuală cu Dinamo.

Prinsă în vârtejul așa-ziselor negocieri de vânzare a clubului, echipa se antrenează la Săftica. Păstrând distanțarea socială. Roș-albii au rezolvat în mare parte situația celor mai mulți dintre titulari, cărora le expira contractul pe 30 iunie.

Adrian Mihalcea a jucat rolul de manager în această ecuație, nu doar de antrenor principal. A vorbit el însuși cu fotbaliștii în cauză și i-a convins să ajungă la un numitor comun cu oficialii grupării, pentru a extinde angajamentele astfel încât să poată evolua și în luna iulie, și în august dacă se va ajunge până acolo. 

Cei 10 în cauză erau Montini, Fabbrini, Puljici, Mrlzjak, Ioan Filip, Kostrna, Kilyen, N'Diaye, Șerban și Moldoveanu.

Mattia Montini, aflat și pe lista de dorințe a celor de la Universitatea Craiova, a precizat pentru GSP: 

„Da, eu m-am pus de acord cu Dinamo pentru ca înțelegerea să fie valabilă până la finalul ultimei partide a campionatului. După, dacă voi mai fi dorit în continuare și mi se va face o ofertă, atunci vom vorbi, e altă discuție. Până atunci, ne antrenăm la Săftica, fără a avea contacte. Ne bucurăm și de minge, o avem la picioare. Păstrăm distanța unul de celălalt și ne antrenăm foarte bine. O să vedem ce facem când trecem la nivelul următor"
- Mattia Montini

4 goluria marcat Montini în 18 meciuri în actuala ediție

80 de mii de euroînsumează contractele lunare ale celor 10 jucători cu care „câinii" trebuie să extindă înțelegerea până la ultima etapă a sezonului

„Cu mulți dintre ei s-a rezolvat problema. Au mai rămas doi care încă nu au semnat, dar nu vor fi probleme. Cu Montini s-a rezolvat. Cei mai mulți au semnat. Cu restul se va rezolva săptămâna viitoare cel târziu" - Ionel Dănciulescu

REMEMBER: Steaua-Dinamo 2-4, în 2007

+6 FOTO

Declinul incomensurabil al lui Patrick Petre, explicat de un fost oficial de la Dinamo: „Toate aceste lucruri l-au tras în cap

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noi documente dinspre iberici în telenovela vânzării: cum s-a răzgândit Negoiță + contraoferta care a sistat tratativele!

Ionuț Negoiță, atac devastator către investitorii spanioli: „Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă și flutură sume fără dovezi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează