FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul momentului la Dinamo » Ionel Dănciulescu a recunoscut în direct: „S-a rezolvat problema, jucătorii au semnat”

O parte dintre jucătorii lui Dinamo au semnat prelungirea contractelor
O parte dintre jucătorii lui Dinamo au semnat prelungirea contractelor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 20:10

După ce negocierile dintre Ionuț Negoiță și grupul de spanioli pentru vânzarea lui Dinamo au căzut, fanii „câinilor” primesc și o veste bună. Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al clubului, a anunțat că mai mulți jucători au semnat prelungirea contractului.

Înaintea reluării sezonului, Dinamo se afla într-o situație dificilă pentru că mai multor jucător li se terminau contractele înainte de finalul play-off-ului! „Câinii” riscau să evolueze în ultimele 8 etape fără 10 jucători! (Detalii AICI) Potrivit lui Dănciulescu, mai mulți jucători au semnat prelungirea contractelor scadente la 30 iunie, printre care și atacantul italian Mattia Montini (28 de ani), și vor putea juca și în finalul sezonului..

„Cu mulți dintre jucători s-a rezolvat problema. Au mai rămas doi jucători care încă nu au semnat contractele. Cu Montini s-a rezolvat. Am vorbit acum cu Adrian Mihalcea. Mai sunt doi jucători, dar nu cred că vor fi probleme. Se va rezolva totul. Cei mai mulți au semnat. Cu restul se va rezolva săptămâna asta sau săptămâna viitoare cel târziu”, a spus fostul atacant la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Mattia Montini, Diego Fabbrini, Ante Puljic, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N'Diaye și Ionuț Șerban sunt jucătorii cu care Dinamo a negociat prelungirea contractelor.

Ofertă jignitoare pentru Mrzljak

Pe 17 mai, GSP.RO scria că Mrzljak s-a arătat revoltat de ce ofertă a primit pentru a juca şi în iulie. Clubul i-a oferit 3.000 de euro pentru luna iulie în condiţiile în care salariul său din acest an a fost de 12.000 de euro lunar. Mijlocaşul croat a considerat oferta umilitoare.

Dinamo are program infernal 

Dinamo trebuie să ia foarte în serios lupta pentru evitarea retrogradării. Pe lângă situaţia din clasament, care nu e deloc bună, şi cea legată de problema jucătorilor cărora li se termină contractele la final de iunie, Dinamo mai are o problemă majoră. Faţă de 3 dintre cele 4 echipe de sub ea în ierarhie, excepţia fiind Iaşi, va avea de disputat două meciuri în plus, este vorba despre dubla din semifinalele Cupei, iar în caz de calificare s-ar adăuga şi finala! Un maximum posibil de 15 meciuri în decurs de 49 de zile. Şi oricum cadenţa etapelor e una infernală.

  • 13 iunie: Dinamo - Chindia;
  • 20 iunie: Hermannstadt - Dinamo;
  • 24 iunie: Dinamo - Sepsi;
  • 27 iunie: Dinamo - Voluntari;
  • 4 iulie: Viitorul - Dinamo.

VIDEO. Ionuț Negoiță nu a ajuns la un consens cu investitorii spanioli

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Spaniolii dezvăluie actele de la tratativele cu Negoiță: „Cine minte acum?” + Reprezentanții suporterilor, arătați cu degetul: „Prestație de detectivi particulari”

EXCLUSIV Patrick Petre și povestea unui naufragiat » Explicații pentru declinul unei mari speranțe: „E o păcăleală ce făcea el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
mehighms
mehighms  •  21 Mai 2020, 07:58
Postat de catalynn pe 21 Mai 2020, 00:21

Nu am niciun dubiu ca anul acesta Steaua va promova iar FC fcsb se va desființa (sau va deveni complet neglijabila și irelevanta), unde ai văzut tu ca as fi renunțat sa mai susțin asta!? :-)))) Poate îmi spui ce însemna Vansoitan, ce echipe de fotbal a desfiintat Hincu sau când își ia ne-a jjijji Steaua înapoi (ca de când tot promiți au trecut 3 ani!) Vecineee, te-a convins bre Vaisontan!? Auzi la randoom: “nu ai negat vehement”! :-)))))

steaua va ramane in L1 iar clona csa se va desfinta! la fel ca si tine. nu am nici un dubiu!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  21 Mai 2020, 05:11
Postat de catalin.fcdb pe 21 Mai 2020, 02:38

afara danciukeee

Pai nu din cauza lui dinamo va incepe din liga a treia la toamna

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  21 Mai 2020, 02:38

afara danciukeee

Vezi toate comentariile (34)
Comentează