FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic le-a ţinut elevilor săi un discurs motivaţional: "Batem Steaua de două ori!" ;)

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2016 00:00

Rednic le-a ţinut elevilor săi un discurs motivaţional şi chiar a glumit cu aceştia după egalul cu Steaua din L1.

La o zi după Derby-ul cu Steaua, terminat la egalitate, 1-1, Mircea Rednic le-a ţinut o şedinţă jucătorilor săi în care s-a declarat mulţumit de evoluţia lor şi chiar a glumit cu aceştia.

"Ca să vă iert că am stat cu emoţii până în minutul 81, batem Steaua în Cupă şi în returul play-offului. Glumesc, nu sunt supărat pe voi, dar vreau să îi batem. Sunteţi mai buni ca ei, asta s-a văzut mai ales în partea a doua. Mi-a plăcut cum aţi jucat, dar nu mai vreau să văd greşelile din prima repriză! Dacă ne vom concentra toate cele 90 de minute, îi batem fără drept de apel", le-ar fi spus Rednic "câinilor", conform surselor Gazetei.

INBOX

  • Ekeng a revenit la antrenamente după ce s-a accidentat în jocul de campionat cu Astra şi e apt pentru meciul de joi, din Cupa Ligii, de la Chiajna.
  • Andrei Marc: "Când am spus că nu-mi pare rău de accidentarea lui Marica s-a interpretat puţin greşit. Nu mă bucur de răul lui, ci doar că nu se va mai baza Steaua pe el şi asta e în folosul lui Dinamo".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Martie 2016, 13:38

BRAVO Rednic !

159273521119211
Florin Popescu  •  09 Martie 2016, 13:22

esti un prost ca dinAMO NU A JUCAT IN EUROPA.STEAUA A JUCAT SI A FACUTO FOARTE PROST ESTE PE ULTIMUL LOC IN EUROPA IN ULTIMI 4 ANI DECI CONCLUZIA ESTESTEAUA RUSINEA EUROPEI VA SCOS MOTI SINGURSI ATI PLINS MULT SI NICI ACUM NU VATI REVENIT UITI CA ACUM CITIVA ANI NU ATI BATUT DINAMO 7ANI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează