FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic nu mai vrea pe „Dinamo”! 5 motive pentru care cere să ducă echipa pe Arena Națională

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 16:28

Dinamo a câștigat trei trofee pe Arena Națională și are un palmares pozitiv, iar antrenorul Mircea Rednic este neînvins în derby-urile cu rivalii.

Imagine de la ultimul meci al „câinilor”  în Ștefan cel Mare: Papazoglou a dat gol și a vrut să celebreze reușita cu fanii, a dat să sară peste afișele publicitare, s-a suit pe ele, dar unde să meargă?, fiindcă în față tribunele erau pustii. Grecul a realizat situația și s-a întors, îmbrățișându-se cu coechipierii.

Mircea Rednic a decis și le-a transmis și jucătorilor că din următorul sezon echipa vrea să se mute pe Arena Națională, de aceea a demarat acțiunea de închiriere a lojelor, 8.000 de euro bucata!

Roș-albii au și alte motive să considere că își pot face casă pe cel mai mare stadion al țării:

  1. Dinamoviștii au un palmares pozitiv pe Arena Națională. Din 38 de dueluri în care au fost gazde, au câștigat 17 meciuri și au remizat în 10. Sunt pe plus și dacă se adună toate partidele în care au jucat pe iarba celui mai mare stadion al țării: 19 victorii, 15 remize și 17 eșecuri în 50 de meciuri.

  2. Roș-albii au câștigat trei trofee acolo: o Cupă, o Supercupă, ambele în 2012, și o Cupă a Ligii. În schimb, au pierdut la penalty-uri Cupa României în 2016.

  3. Cea mai mare asistență cu Dinamo gazdă a fost pe 10 mai 2013, 43.789 de oameni, la Derby-ul cu FCSB (0-2). Comparativ, rivalii au adus cel mai mult la o partidă 50.655 de spectatori cu Legia Varșovia în 2013. Naționala României a avut 54.364 de spectatori la un meci cu Finlanda. Cel mai mulți oameni la un eveniment pe Arena Națională au fost 70.000, la congresul Alianței USL pe 17 octombrie 2012.

  4. Dinamo, ca și club organizator, are 3 meciuri cu peste 40.000 de oameni în tribune, alte 4 cu peste 37.000 de spectatori și alte 9 cu peste 20.000.

  5. Rednic are 8 meciuri ca antrenor pe Arenă, o victorie, 5 remize și două eșecuri, ambele cu Astra, în 2016, când echipa lui Șumudică a câștigat campionat. "Puriul" e totuși neînvins în derby-urile cu FCSB! 

20.000de fani au fost la ultimul Derby cu FCSB, în noiembrie 2018, pe teren încheindu-se remiză, 1-1

Top asistențe reduse ale dinamoviștilor pe Național Arena

Vezi și:

VIDEO Cornel Dinu se ia de fanii care l-au sărbătorit pe Mircea Rednic: „Băieții ăștia măturau cu el pe jos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
lapusneanul
lapusneanul  •  11 Aprilie 2019, 21:22
Postat de forcesteauaforever pe 10 Aprilie 2019, 21:43

Arena Nationala din cate stiu este stadionul lui Steaua ca ei au inchiriat primi si intrebarea se pune daca pica amandoua pe aceasi zi sa joace acolo cine joaca Steaua sau catei? Nu mi se pare corect sa fie lasati catei sa joace acolo mai ales ca e echipa care ne face de rusine

hahaha, uitati-va la asta , e prostia in stare pura...ma prostovane, daca eu am un aprt . de inchiriat si tu esti primul chirias , asta inseamna ca e aprt. tau ?..:)

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Aprilie 2019, 21:17
Postat de vlad_fcbh pe 11 Aprilie 2019, 12:23

Credeam ca Rednic este mai destept, sau face parte din categoria antrenorilor care mai gandesc ceva inainte sa deschida gura, decat alti antrenori din fotbal care vorbesc si nu gandesc! Rednic ar trebui sa tina un pic si la traditie, sa fi stiut, ca doar a fost si jucator la Dinamo, casa lui Dinamo este in Stefan cel Mare, nu pre arena nationala. Am vazut la tv ca stadionul lui Dinamo se subrezeste, dar se poate repara. Si cand ii mai vad strigand ca vor stadion fara pista, imi vine sa le dau cu televizorul in cap, ei considera ca alte sporturi in afara de fotbal nu mai exista! Si asa suntem saraci in baze sportive, iar rezultatele nu mai vin deloc nicaieri, iar ei vor sa distruga pista de atletism! Sa joace pe terenul de antrenament atunci, oricum la ce rezultate au, ar trebui sa le fie rusine, gandidu-se la ce a fost Dinamo candva...

ma vladut, cine sa-l repare ?..nu ai auzit ca a fost reparat de 9 milioane euro si arata mai rau ca inaine..:)

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Aprilie 2019, 21:14
Postat de Laurentiu Popovici pe 11 Aprilie 2019, 14:49

Stadionul National nu este propietatea lui dinamo.Sa va faceti stadion ca echipa aveti foarte buna.

laure, nu ai inteles nimic..:)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează