FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Cornel Dinu se ia de fanii care l-au sărbătorit pe Mircea Rednic: „Băieții ăștia măturau cu el pe jos”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 12:08

Cornel Dinu a vorbit la GSP LIVE despre gestul fanilor lui Dinamo, care au mers luni acasă la Mircea Rednic pentru a-l felicita cu ocazia zilei de naștere. Dinu i-a criticat pe suporteri pentru schimbările de atitudine, ei fiind aceiași care l-au jignit pe Rednic în urmă cu nici 3 ani. 

Vezi în video declarația lui Cornel Dinu

 

„I-am urat «La mulți ani» lui Rednic ieri. Eu nu am nimic cu el. Am văzut niște postări teribil de interesante. Am citit un mesaj în care tot băieții ăștia, vreo 30 la număr, care l-au gratulat pe Rednic, îl făceau albie de porci acum câțiva ani. Ăștia suntem și trebuie să ne revenim. Pentru asta ne trebuie ordine, lege, familie, școală, Biserică.

Căutați să vedeți ce spuneau băieții ăia despre Rednic. Cei din «Grupul Tei» măturau pe jos cu el acum câțiva ani. Care sunt sentimentele adevărate? Pentru mine sunt aceleași. Rednic a fost un jucător extrem de apreciat. Când au venit el și Ioan Andone la echipă ne-au ajutat. Ei provin dintr-o zonă care timp de vreo 200 de ani a aparținut Imperiului Austro-Ungar. Altă școală, altă religie și nimic în comun cu peșcheșul”, a declarat Cornel Dinu la GSP LIVE.

Postarea din septembrie 2016, despre care a vorbit Dinu:

rednic dinamo

Vezi și:

FOTO + VIDEO Mircea Rednic, cadou inedit de ziua lui! Imagini de la surpriza pregătită de club

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  11 Aprilie 2019, 11:27

continuare.. DOmnule Cornel Dinu fiti barbat si dati un cap in gura lui Titi Ionescu zis Tiriac dar si lui Badea asa cu ricoseu spre Popovicioi patriotuul fugit in Anglia cu banii " boborului."

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  11 Aprilie 2019, 11:23

Domnule Dinu Cornel! Ma intreb oare cum l-ati iubit pe Ceausescu apoi pe Iliescu? Oamenii se mai schimba nu? INtelectual de rasa Octavian Paler si el cu pacatele lui l-a condamnat pe Iliescu pentru genocid si va invit sa cititi " feriti-va sa nu va creasca aripi " ultimul roman al lui Paler unde este potcovit Nelu Eternelu. NU v-a fost sila niciodata de Postelnicu? De Plesita? Oare stiti ceva de Goma sau va intilniti la sprit cu Ana Blandiana fosta Coman Valeria si amanta de L. Rautu din CC? Toate reportajele facute pe v rmuri cu iz de hei rup pe cind azi cea cu "motanul arpagic" uite de faimoasele aventuri cu paunescu. Spun nu fara legatura pentru ca ar trebui sa va luati reperele si sa ne spuneti daca sinteti in barca cu Adrian Nastase omul care este unic in lume sa nu fi reusit sa isi reteze carotida cu un banal glont , Iliescu, Ceausescu sau Badea si cu cumnatul fugit Popovicioiu? Ii puteti duce pe bietii fotbalisti care au in cap doar banii pentru ca si voi aveati tot asa sprituri si apoi pensii alimentare. Vai de mama voastra si in comunism si acum. Ii judecati pe toti voi aia din trecut uitind cit de penali errati si daca se intimpla ceva maret nu stiati cum sa dati la geoale unui Dobrin. Erati nimicuri c are ar trebui sa fiti ascunsi si pusi sa zugraviti gradinite si scoli ca tot nu faceti nimic. Nu ai stiut sa iti ajustezi o comunicre in functie de cine este in fata ta. Regretabil. Nu te mai lega de bietii oameni. Fi barbat si da un

rocky2
rocky2  •  10 Aprilie 2019, 21:00
Postat de Petre Radulescu pe 10 Aprilie 2019, 14:08

Suporterii lui mimamo au venit pt. o spaguta, așa cum fac marea majoritate a suporterilor din galerii.

Si injura la comanda! Depinde cine marcă banul!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează