FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Mircea Rednic se ia Ionuț Negoiță: „Am dat prime de 70.000 de euro la Dinamo!”

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 15:21 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 16:14

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic, s-a referit la subiectul Dinamo într-o conferinţă de presă derulată astăzi.

Eu am dat prime în jur de 70 000 de euro la Dinamo! Nu mai vorbesc de împrumut! Socotiţi câte carduri sunt de 70.000 de euro! Asta cu cardurile e un lucru bun pentru cei care nu au nicio treabă cu Dinamo, cum e Stanciu. Pentru cei care au trecut prin curtea lui Dinamo şi au avut de câştigat, ar trebui să fac mai mult decât un card de 2.000 de euro”. 

Tehnicianul a spus că va fi greu ca echipa să fie preluată: „Eu am fost acolo şi ştiu. Unul care ia lumea ca pe o afacere, se lasă greu. Fără stadion, cu datorii care apar din toate părţile şi o să mai apară va fi foarte greu”. 

Rednic l-a înţepat şi pe Ionuţ Negoiţă: „La fotbal, patronul oferă plăcerea suporterilor de a veni la meci, le oferă performanţă. La Dinamo e invers! Suporterii plătesc salariile, plătesc licenţa şi preşedintele, patronul, plânge că nu vine nimeni să ia clubul şi că nu se implică nimeni. Păi, tu nu eşti patron? Dacă eşti patron, tu răspunzi de club”. 

Prime consistente de la Rednic 

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic, a anunţat că va acorda o nouă primă elevilor săi: „La meciul cu Clinceniul vor avea aceeaşi primă pe care au avut-o cu Viitorul şi pe care nu au luat-o. Să nu se plângă de salarii, să lupte pentru prima de la Coach” a spus tehnicianul. 

Rednic le-a promis jucătorilor 15 000 de euro pentru un succes cu echipa lui Hagi. La ultimul meci dinaintea întreruperii sezonului, Rednic a recompensat succesul obţinut în faţa lui Dinamo cu 10 000 de euro. În plus, antrenorul a împrumutat-o pe Poli cu 160 000 de euro. 

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui Poli Iași

+10 FOTO

VIDEO. Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Negoiță s-a săturat și atacă: „Unii vorbesc, dar nu dau 10 lei!” » Cui vrea să dea clubul + „O să îmi fac card DDB”

Încă un investitor bate la porțile lui Negoiță » Libanezul Mohammad Murad vrea să preia clubul: „Îmi plac provocările!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  17 Iunie 2020, 22:49

Respect

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close