LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Încă un investitor bate la porțile lui Negoiță » Libanezul Mohammad Murad vrea să preia clubul: „Îmi plac provocările!”

Mohammad Murad. Sursă foto: Facebook +32 FOTO
Mohammad Murad. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 20:47 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 01:10

DINAMO. Cine mai înțelege ceva din situația de la Dinamo? Aflat într-unul dintre cele mai dificile momente din istorie, clubul se zbate să supraviețuiască de la lună la lună, în timp ce Ionuț Negoiță negociază săptămânal cu diverși investitori aparent dornici să-i salveze pe „câini” de la colaps. 

Conform Antena 1, ultimul nume apărut pe lista stufoasă a celor care vor să cumpere Dinamo este Mohammad Murad, un libanez cu o avere de peste 150 de milioane de euro. 

Acesta este un nume cunoscut în România, țară unde s-a stabilit în urmă cu 35 de ani în speranța că va deveni medic. Între timp, a făcut o avere în industria turismului din România, iar acum anunță că e dispus să pornească negocierile pentru prealuarea lui Dinamo: 

Personal, îmi plac provocările, de ce nu? Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță să vedem care mai e situația. Eu am ajutat mai multe cluburi”, a declarat Mohammad Murad, potrivit Antena Sport. 

Mohammad Murad: „Dacă întârzia Revoluția, probabil că nu mai eram în România”

La începutul lui februarie 2020, Mohammad Murad a acordat un interviu pentru Libertatea, în care și-a radiografiat experiența trăită în România.

„Viața ascunde multe aspecte necunoscute. Țin minte că, dacă întârzia Revoluția o săptămână, eu probabil nu mai eram în România. Totul a fost întâmplător. Eram medic la Spitalul Colentina și colegii mei mă rugau pentru una, alta, să le aduc din Liban și am văzut că este loc. Am zis că o fac temporar să-mi îmbunătățesc veniturile, dar uite că acest lucru temporar are deja 30 de ani. Asta a fost să fie. 

Am zis să rămân pe zona de medicină, dar altfel. Făcând turism, pentru că oamenii au nevoie mai mult de tratament psihologic decât medicamentos”, a declarat Mohammad Murad, potrivit sursei citate. 

Mohammad Murad a adus shaorma în România

Mohammad Murad mai are și alt tip de legături cu România. În 1992, până să intre în domeniul turismului, a deschis primul fast food oriental din București.

Claudiu Florică și Tahnoon Nimer au reintrat în cărți pentru a cumpăra Dinamo

Cum tratativele cu investitorii spanioli par să fi picat definitiv, la Dinamo se redeschide o mai veche pistă privind intens mediatizata vânzare a clubului. Iar pe fir au reintrat Claudiu Florică și Tahnoon Nimer, cei care s-au aflat în tatonări cu Ionuț Negoiță timp de mai multe luni. - Detalii, AICI!

Discuțiile s-au reaprins după ce șeicul a renunțat la Charlton, clubul din Championship pe care-l preluase în iarna acestui an. Surse apropiate omului de afaceri bucureștean susțin pentru GSP.ro că Florică se va focusa în perioada următoare pe o nouă tentativă de a prelua clubul Dinamo din mâinile lui Ionuț Negoiță.

Suporterii lui Dinamo țin clubul în viață

Suporterii din PCH și din programul socios DDB au împrumutat clubul cu alți 153.000 de euro, pentru care au obținut deja alte 10% din acțiuni, portofoliul fanilor ajungând acum la 20,06%. Cel puțin o sută de membri se înscriu zilnic, în ultima perioadă, în „haita” suporterilor, care au depășit numărul de 7.000 de membri DDB.

VIDEO. Ionel Ganea, atac nemilos la Ionuț Negoiță: „Este un escroc sentimental, nu vrea să vândă clubul”

Citește și alte știri despre Dinamo: GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (67)
skins_berceni  •  17 Iunie 2020, 22:04

Mohamed asta are inca 2 frati care decid tot, lui i-au lasat imobiliarele unde a cunosut familia Negoita, sunt tovarasi de tepe date statului. Cand fratii sai au auzit ce bazaconii a afirmnat cum ca ar dori sa cumpere fcdb l-au pus sa zica coranul de 100 de ori.

catalin.fcdb  •  17 Iunie 2020, 14:52

Mi-se pare cea mai buna varianta, toate firmele lui Muhammad Murad sunt un succes garantat, e un om serios, dar pacat pentru el ca nu a aflat ca Negoita nu vrea sa vanda, el doar arunca praff in ochii fraierilor.

magic4ever  •  17 Iunie 2020, 10:55

Mohammad Murad este cea mai buna varianta daca se decide sa cumpere Dinamo...

Vezi toate comentariile (67 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1