LIGA 1  ·  POLI IAȘI

Mircea Rednic, show la conferința de presă: „Doctorul meu i-a spus unui jucător: «Vino la mine în cameră, sunt tare, sunt moldovean!». Și acum nu mai am doctor”

Joi, 27 Februarie, 09:56

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre gripa care a afectat mai mulți jucători de-ai săi și a oferit un moment savuros în cadrul conferinței de presă.

„Radu și Zaharia au luat o gripă înainte de meciul de la Botoșani (1-2). Ne-am bazat pe doctor, care spunea că el nu poate să ia virusul, iar acum l-am pierdut și pe doctor. Are și el gripă. Sper să vină în ziua jocului totuși.

L-a luat pe Zaharia la el în cameră: «Vino la mine, eu sunt tare, sunt moldovean». Și uite că moldoveanul meu e la pat acum. Dar mi-a promis că o să ajungă la meciul următor”, a afirmat Rednic, înainte de primul meci din play-out, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

EXCLUSIV GSP: Revoltă împotriva lui Mircea Rednic în rândul jucătorilor

Mai mulți jucători de la Poli Iași îi reproșează lui antrenorului Mircea Rednic că le vorbește urât și-i șicanează. Cei excluși din lot susțin că se pregătesc în condiții improprii și că vor da clubul în judecată.

Apostrofat de fani după 2-5 cu U Craiova, o parte cerându-i chiar demisia, Rednic e contestat mai nou și de jucătorii lui Poli. În vestiar s-ar fi ridicat mai multe voci împotriva sa, iar cârcotașii, potrivit unor surse autorizate, au o listă destul de consistentă de reproșuri. Unii ar fi ajuns chiar la primarul Mihai Chirica, să i se plângă! (Toate detaliile, AICI)

VEZI ȘI:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1