FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Răduț s-a autopropus la Dinamo! Mircea Rednic dezvăluie discuția cu fostul jucător de la FCSB: „Ne-a întrebat dacă suntem interesaţi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 13:28

Mircea Rednic a dezvăluit că a fost întrebat de Mihai Răduț (26 de ani) dacă are nevoie de serviciile sale, iar antrenorul lui Dinamo i-a dat un răspuns afirmativ.

„El (n.r. Mihai Răduț) chiar ne-a întrebat dacă mai suntem interesaţi de el şi eu i-am zis că da, rămâne ca în zilele următoare să clarificăm situaţia lui, dacă vine sau nu vine.

V-am zis că nu aştept, fiindcă timpul e foarte scurt. Nici 20 de zile de vacanţă, după care începe pregătirea. Şi v-am zis că vreau să am, în momentul când se reuneşte lotul, cel puţin 80% jucătorii care vor începe sezonul următor”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

mihai radut
Mihai Răduț în tricoul roș-albaștrilor

Roș-albii îl pot readuce în fotbal pe Mihai: după câteva divergențe cu conducerea clubului din Poznan, mijlocașul a jucat un singur meci în 2019, la finele lui martie, ajungând să fie trimis și la formația secundă, acolo unde a pus umărul ca echipa să promoveze în liga a treia! 

15 meciuri a jucat Răduț pentru Lech Poznan (locul 8) în precedentul sezon

46de minute a jucat în medie Mihai pentru polonezi în actuala ediție

De-a lungul carierei a mai evoluat la Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii și Hatta Club.

350.000 €este cota lui Mihai Răduț, potrivit transfermarkt

 Citește și:

FCSB // Ce țeapă de 500.000 € și-a luat Becali! 3 fotbaliști plătiți regește, randament zero barat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
105662257060988
Eugen Qy  •  25 Mai 2019, 16:27

Iarasi una e in Titlu si cu totul altceva e in articol. Ne-am obisnuit. Cam asa se face jurnalistica la aceasta "Gazeta"! Pacat . Daca va continua asa va pati la fel ca cealalta "gazeta sportiva" numita prosport...care apropo a inceput sa creasca usor, usor...nu cumva TOCMAI din cauza aratata de mine si de inca multi alti cititori.

cristiancelmare
cristiancelmare  •  25 Mai 2019, 15:53

Dacă mai este interesat .nu,dacă este interesat.e mare diferență.

breitner
breitner  •  25 Mai 2019, 15:52

N-am inteles de ce este pe rosu fcsb. Cumva de la MM (poate maro era mai adecvat)?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează