FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

EXCLUSIV Mircea Rednic, în pericol » UTA caută deja un alt antrenor

Mircea Rednic/ foto: Facebook @UTA
Mircea Rednic/ foto: Facebook @UTA

Articol de , - Publicat luni, 25 septembrie 2023 15:44 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 16:29

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA, este în pericol să fie demis după startul slab de campionat. Arădenii au două victorii în 9 meciuri de SuperLiga în acest sezon, 1-0 cu Poli Iași și 2-1 cu FCSB.

UTA are 8 puncte și este pe locul 14 în Liga 1, de baraj de menținere/promovare. A evitat în ultimele minute o nouă înfrângere în etapa trecută, când a egalat la doi în deplasare cu FC Botoșani. 

Reghecampf a semnat cu Al-Tai! Pe cât timp se întinde contractul
ARABIA SAUDITĂ
Reghecampf a semnat cu Al-Tai! Pe cât timp se întinde contractul

A fost primul meci pe bancă pentru Rednic după recuperarea în urma infarctului miocardic suferit în timpul partidei cu FCSB.

UTA îi caută înlocuitor lui Mircea Rednic

Din informațiile Gazetei Sporturilor, UTA a început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic.

Mircea a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară și a adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 9 partide disputate din campionat.

16 meciuriare Rednic pe banca celor de la UTA până în acest moment

Rednic este antrenorul „textiliștilor” din 25 aprilie și a evitat retrogradarea echipei în sezonul trecut. A câștigat barajul cu Gloria Buzău, 5-1 general.

Citește și: 

Gigi Becali, mesaj pentru Charalambous: „Elias, zi «la revedere, mulțumesc» și pleacă”
SEPSI - FCSB
Gigi Becali, mesaj pentru Charalambous: „Elias, zi «la revedere, mulțumesc» și pleacă”
Dragoș Iancu a ieșit din sala de operație după 5 ore » Verdictul chirurgului + Primele declarații ale jucătorului
HERMANNSTADT
Dragoș Iancu a ieșit din sala de operație după 5 ore » Verdictul chirurgului + Primele declarații ale jucătorului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
florin44
florin44  •  26 Septembrie 2023, 15:58

Indiferent ce echipa preia, MR schimba tot! Aduce jucatori, numai unu si unu de expirati (desigur, pe "cararea" Luana!), dupa care incepe sa declare ca lotul pe care-l are la dispozitie nu corespunde marilor idei tactice care-l framanta, pentru ca apoi sa-si dea seama ca fotbalul romanesc nu este pe masura priceperii sale si, mai ales, sa afle ca... este cautat de un club "extrem de important" dintr-o liga de top din Europa!?! Asta face de ani de zile, dar conducatorii de cluburi inca "pun ***" la cine a fost "Strambu" odata!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stradivarius
Stradivarius  •  26 Septembrie 2023, 09:36
Postat de bogat pe 25 Septembrie 2023, 18:01

Rednic se comporta in ultima vreme mai mult ca un parior decat ca un antrenor. Schimba total lotul la care ajunge sperand ca nou venitii vor forma rapid o echipa care sa aduca rezultate si totodata mizand pe faptul ca starpeste total orice nemultumire impotriva lui ce poate veni din vestiar. sunt niste prezumptii hazardate, e un risc mare in abordarea asta pentru ca nu poti construi o echipa peste noapte cu jucatori care se intalnesc acolo prima oara si mai si vorbesc limbi diferite. Era mult mai intelept sa fi pastrat nucleul de jucatori care mergeau cat de cat si sa fi construit in jurul lor in timp. Acum cei de la UTA ar gresi sa aduca alt antrenor pentru ca situatia nu poate fi imbunatatita rapid. Au riscat deja mergand pe mana lui Rednic, pentru ca stiau cum procedeaza. Acum ar trebui sa-i dea timp pana la iarna cand nou-venitii vor fi mai omogeni ca echipa. Si peste toate a obtinut ceva rezultate datatoare de sperante: egalul norocos sau nu in deplasare la Botosani, egalul la Galati, victoriile acasa cu FCSB (care nu e la indemana oricui) si Iasi...au pierdut cumva normal impotriva CFR, Craiova, Sepsi si chiar Hermanstadt care e puternica cand joaca acasa. Singurul pas gresit e infrangerea acasa cu U Cluj care are lot solid si experimentat si era insa in revenire cu Sabau pe banca. Sunt pe locul 3 din coada dar au si un meci mai putin, cu o victorie in restanta urca pe 11 sub Farul.

Cred ca nu ai inteles strategia lui Rednic, aplicata cam peste tot. Atunci cand vine la o echipa aduce cati mai multi jucatori, de regula impresariati de fiica lui Luana, si castiga din comisioanele lor. Fotbalul e pus mai departe - prioritatea numarul unul este sa se asigure ca ii controleaza pe majoritatea jucatorilor prin impresariat. Cel putin asa era in trecut - nu stiu in prezent cati dintre cei 21 de jucatori noi veniti, si din jucatorii care au mai ramas, sant impresariati prin reteaua lui. Un antrenor ar trebui sa se concentreze pe antrenorat. Rednic se intinde prea mult in toate directiile, si se simte. Ce va face cine va veni in schimbul lui, cu toata aceasta masa de jucatori adusi la gramada, pe alte principii decat fotbalistice? UTA va suferi in continuare.

fibra
fibra  •  25 Septembrie 2023, 18:41

După ce și-a făcut plinul cu comisioane aducând de-a valma 21 de jucători,cum să vină acum altul să salveze echipa? La noi se vor găsi însă doritori să ia câteba salarii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează