FOTBAL  »  Superliga  »  DRAMĂ

Mircea Salomir a fost condus ieri pe ultimul drum » Fluier de final

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Decedat marţi noapte după ce s-a luptat un an de zile cu o tumoră pe creier, Mircea Salomir a fost înmormîntat ieri în cimitirul din cartierul clujean Mănăştur. Alături de el pe ultimul drum au fost, pe lîngă familie, şi mulţi oameni din fotbal: Rainea, Igna, Neşu, Huzu, Balaj, Iuliu Mureşan, Argăseală, Horoba.

"A fost fotbalist, arbitru şi observator. Am multe amintiri plăcute legate de acest om. Cred că ar fi extraordinar să existe arbitri ca Mircea Salomir în Liga I. Ar fi un model pentru mulţi. În plus, a fost un om iubit, contestat de foarte puţină lume. Asta spune multe", a zis Ioan Horoba. Cristi Balaj n-a uitat faptul că Salomir a avut un rol important în ascensiunea sa.

"M-a văzut arbitrînd în Divizia D şi m-a recomandat ulterior. E păcat că ajungem să apreciem foştii arbitri în momentul în care nu mai sînt printre noi. M-a impresionat faptul că la înmormîntare au fost oameni din toată ţara, Galaţi, Focşani, Sibiu, Bucureşti. Domnul Salomir a fost unul dintre cei mai mari arbitri din România", a declarat Balaj.

"Mircea a fost înainte de toate un om pasionat de fotbal, şi nu un simplu arbitru. Ar trebui să fie lecţia cea mai importantă pentru actualii arbitri"
Valeriu Argăseală, fost coleg cu Mircea Salomir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează