FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINŢĂ DE PRESĂ

Mircea Sandu atacă dur: "Persoane incompetente au vrut acest baraj, este o decizie eronată a TAS"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 13:43

Mircea Sandu a susţinut în această după-amiază o conferinţă de presă în care a explicat ce se va întîmpla după decizia TAS de vineri. Preşedintele FRF îi acuză pe cei care au propus să fie baraj între Rapid şi Concordia şi consideră că cele două nu trebuiau să joace în Liga 1.

Astăzi am convocat Comitetul de Urgenţă, am pus în executarea hotărîrea TAS. A fost o constatare şi o decizie din partea TAS. În constatare se susţine că nu există dovezi plauzibile că el trebuie să participe în Liga 1 în sezonul următor. Asta era pe 17 iulie. Din punctul meu de vedere este corect.

Apoi pe 2 august Tribunalul hotărăşte că memoriul este acceptat şi ordonă ca Concordia Chiajna să fie repusă în Liga 1. Este logic să punem în executarea hotărîrea TAS-ului".

Sandu a explicat ceea ce s-a întîmplat şi la Comitetul Executiv: "Pe 6 iulie s-a votat în Comitetul Executiv, deşi nu cred că trebuia să fie acest vot. A fost o lucrare incompetentă făcută de persoane incompetente. S-a supus la vot şi singurul vot împotriva a fost al meu atît pentru 18 echipe, cît şi pentru baraj. Buletinul de vot arată că am votat împotriva propunerii făcută de Doru Costin.

Nu ştiu în favoarea cui era LPF, dar FRF era pentru îndeplinirea statutului. A fost 7-1, aşa că majoritatea decide. Eu spun că nici Rapid şi nici Chiajna nu trebuie să fie în Liga 1, dar ne supunem deciziei TAS. Este o decizie eronată din punctul meu de vedere. Noi ne-am spus punctul de vedere la TAS".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (120)
steaua024
steaua024  •  11 August 2013, 20:24

" Eu spun că nici Rapid şi nici Chiajna nu trebuie să fie în Liga 1, dar ne supunem deciziei TAS. Este o decizie eronată din punctul meu de vedere. Noi ne-am spus punctul de vedere la TAS". Daca in ROAF VALABIL AUGUST 2013 scrie negru pe alb : Locul echipei care nu indeplineste conditiile de licentiere VA FI LUAT DE echipa aflata prima sub linie, retrogradata, atunci OK Chiajna este aceea! Daca in ROAF nu se precizeaza nimic, Chiajna e retrogradata si gata ! Ramane Liga 1 cu 17 echipe! Atunci FRF poate justifica DE CE Chiajna NU poate ramane in Liga 1. Este asa de complicat ? Insa mi-e teama ca sunt alte dedesubturi care ne...scapa si vrem sa dregem busuiocul ! Modificam dupa ure

polistul68
polistul68  •  08 August 2013, 19:30
Postat de takeiteasy pe 05 August 2013, 17:16

Multi viteji pe forumuri, hai ba baieti sa oraganizam un miting impotriva mizeriei de la lpf si frf , dar nu, noi stam in fata calculatoarelor si ne dam destepti! eh atunci stati acia si nu va mai mirati ca traim prost!

La timisoara s-a facut..si vina frf-ului era evidenta...ce sa rezolvat ? efectiv ne-au tocat..sic e sa intimplat ? Unde a Fost procuratura, DNA-ul, anticoruptia...nimeni nu se baga, desii legea le [permite

polistul68
polistul68  •  08 August 2013, 19:28
Postat de hofer pe 06 August 2013, 20:49

Pentru FRF fotbalul este un model de a sustrage bani pe numele lui LIESE SANDU din Germania! Ma mir cum au adus ei bani cu valiza din Germania si cand au fost declarati la frontiera, pentru ca altfel este spalare de bani. Se poate vedea bineinteles si data cand au fost ridicati bani de LIESE SANDU de la banca din Germania. Aici trebuie anuntat cu cateva zile inainte ca vrei sa ridici asa o suma mare de bani pentru a putea fi pregatiti. In Germania se noteaza totul, absolut totul este documentat. Chestia cu imprumutul cred ca este o minciuna GOGONATA si aici cred ca dau vina tot pe DURU !

Bine...dai vina pe Duru...prietene, nu ajungi intr-un post bun daca nue sti de partea cuitrebe..ce naiba..e o unealta, o piesa dintr-un joc...

Vezi toate comentariile (120)
Comentează