FOTBAL  »  Superliga  »  REACTIE

Mircea Sandu consideră înjositor faptul că oamenii care investesc în fotbal se jignesc

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că nu i se pare normal ca oamenii din fotbal să se jignească, iar dacă s-a ajuns la asemenea gesturi nu ar trebui să ne surprindă actele suporterilor de pe stadioane.

"Este înjositor, după părearea mea, să se ajungă la declaraţii jignitoarea şi asta venind de la oameni care investesc în fotbal, de la oameni în gura cărora se uită jucătorii şi suporterii. Şi atunci stai să te minunezi şi să te întrebi: ce să le mai cerem suporterilor de pe stadionae?", a declarat Mircea Sandu pentru Realitatea TV.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, că oficialii clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan, sunt nişte persoane necivilizate, care nu ştiu nici să se îmbrace. "Mureşan şi Paszkany sunt prea proşti pentru mine. Ce să vorbesc eu cu ei? Sunt nişte papagali, care nu ştiu nici să se îmbrace. Prima dată să îşi cumpere haine şi apoi să intre în fotbal. Ei pentru mine sunt nişte papagali, nişte ţărani. Un ţăran şi un comunist. Şi eu sunt ţăran, că am fost oier, dar m-am mai emancipat. Nu mă mai întrebaţi pe mine de ei, nici 'bună ziua' nu ştiu să dea", a spus Becali.

În replică, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a precizat, pentru NewsIn: "Ăsta este nivelul lui de cultură, nu am ce să îi spun. El este un domn, iar noi nişte ţărani. Nu hainele îl fac pe om, chiar dacă ne critică cum ne îmbrăcăm. Degeaba îţi cumperi un costum Armani de 8.000 de euro dacă nu ai cultură. Hainele nu te schimbă. Îi doresc să facă atâta şcoală cât am făcut eu şi apoi să vorbească despre noi. Banii nu îţi dau cultură. Degeaba e bogat".

 

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  12 Februarie 2008, 23:33

Nu a-ti gasit alta poza ca aici are nasul rosu Oare de ce?

 •  12 Februarie 2008, 23:06

Dragii mei As ruga din tot sufletul ca toata media romaneasca sa faca un gest UNIC, si anume sa nu-i mai ia nici un interviu lui Gigi Becali, sa nu mai raspunda nici unei conferinte de presa organizata de el, sa nu mai publice nimic despre persoana sa, NIMIC, NIMIC, absolut nimic. Mi se pare sa se face o reclama ieftina pentru o persoana lipsita de caracter si personalitate. Au inceput ziarele si mass media straina sa publice articole defaimatoare la adresa lui si, implicit, adresa clubului Steaua. Am vazut ca multe ziare publica despre fantasmagoriile lui, televiziunile se arata entuziasmate de cate-o "capodopera" a patronului de turma, oamenii se imbulzesc sa-i asculte aberatiile. Scrieti in ziarele de SPORT doar despre sport iar revistele satirice sa scrie despre comicariile circarilor ieftini. Eu sunt stelist, dar imi este jena sa tot asociez numele lui cu RENUMELE clubului STEAUA!!! Este adevarat ca a investit bani, dar prferam s-avem alti patroni cu mult bun simt si cu frica de Dumnezeu decat unul care se lafaie in mocirla si, stupoare!, mai taraste si alte nume sonore in cotetul lui insuportabil. Va rog, oameni buni! Sunati alarma, dati de stire tuturor, BECALI INTERZIS, DEFINITIV din orice medie!! PUNCT!! Hai Steaua!!, Bravo Lacatus, Adi Ilie si toti jucatorii si staful tehnic. in rest.... NIMIC!!

 •  12 Februarie 2008, 22:16

Nasul este sluga lui Giginho!Rusine...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează