FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mircea Sandu îl ironizează pe Valeriu Argăseală, dar apără Steaua: "Văd că a sărit de fund în sus şi arbitrul ăsta!" » Suma pe care a propus-o Armatei pentru ca echipa să-şi păstreze sigla

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 22:41

Mircea Sandu l-a atacat pe Valeriu Argăseală după ce acesta a negat cu vehemenţă spusele fostului preşedinte al FRF în legătură cu contractele jucătorilor (Detalii aici) şi dezvăluie că a propus o sumă celor de la MApN pentru ca Steaua să-şi recapete emblema. 

"Văd că a sărit de fund în sus şi arbitrul ăsta, Argăseală. Nu mai avem simţul respectului. În momentul în care ţi-ai pierdut identitatea şi semnătura jucătorului devine nulă.

E o logică juridică. Din punct de vedere juridic, cei de la Steaua ar trebui să verifice. Eu am tras un semnal de alarmă. Staţi să vedem ce se va întîmpla. 
Cum se numeşte acum Steaua? M-a mirat reacţia lui Argăseală, ca eu n-am atacat clubul.

Le-am spus celor de la CSA să dea marca pentru o sumă modică, pe o perioadă de 45 de ani. Să platească Gigi Becali vreo o mie de euro pe lună.

Steaua e cunoscută prin fotbal. Ce cîştiga România dacă Steaua nu mai foloseşte această siglă?", a spus Sandu la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (142)
noelstoica
noelstoica  •  31 Ianuarie 2015, 17:28
Postat de whiteredarad pe 31 Ianuarie 2015, 08:57

Sa fim totusi seriosi ! Steaua este,actual,campioana Romaniei si atata, Romania inseamna si altceva.( si UTA si Arges, si Craiova si CFR Cluj si Petrolul etc,ca Steaua nu joaca singura..). Pina una alta,Steaua si Dinamo inseamna echipe militare,care au jefuit fotbalul romanesc, infiintate la ordin comunist,daca Steaua preluata de Becali a cam iesit din zona,Dinamo are si acum influente comunistoide. Dar ambele joaca si se pregatesc in unitati militare (inca....). Asa ca.......

Tu confunzi Psula cu Prefectura...!

andrei.f
andrei.f  •  31 Ianuarie 2015, 13:28

Gigi n-o să dea niciun euroi la armată pentru siglă şi bine va face !

khal_37
khal_37  •  31 Ianuarie 2015, 12:23
Postat de samertx pe 31 Ianuarie 2015, 09:29

ița vaii, vwici wai? an itsty biatcy way. The best off fcsb way!:))

FCDB(fc ,,adapost'') si-a dat acordul pentru transferul lui nedelceru si v lazar la Steaua. In urma acestui transfer, potayle turbate din ,,adapostul'' din Sos Stefan cel mare vor incasa saci cu pastile alimentare pentru tot anul, astfel, toate potayle avand hrana asigurata...de ce oare transferam toate non valorile din ,,adapost''???? Eu cred ca planul lui gigi becali e altul...sa-i tina pe toti pe banca de rezerve si sa-i foloseasca doar la meciurile impotriva potaylor.

Vezi toate comentariile (142)
Comentează