FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ajung jucătorii Stelei liberi? Mircea Sandu: "N-au contracte cu FCSB!" » Valeriu Argăseală: "Pe ce lume trăim?"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:14

Mircea Sandu susţine că jucătorii Stelei ar putea rămîne liberi de contract dacă gruparea din Ghencea îşi va schimba numele. Fostul şef al FRF a fost contrazis însă de Valeriu Argăseală, preşedintele campioanei României.
" Steaua îşi poate pierde jucătorii gratis, dacă nu cumva au semnat alte înţelegeri. Ei au contracte cu Steaua, nu cu FCSB", susţinea Mircea Sandu la DigiSport.

Acesta a fost contrazis însă de Valeriu Argăseală.

"Pe ce lume trăim? Nu există posibilitatea ca jucătorii Stelei să devină liberi. Nu există FCSB, există doar FC Steaua Bucureşti. Prescurtarea asta poate induce confuzii, dar FCSB înseamnă Steaua.

Numele societăţii comerciale, care angajează toţi jucătorii, se numeşte SC FC Steaua Bucureşti SA. N-are nici o legătură numele societăţii cu decizia ÎCCJ, nu sîntem obligaţi să-l schimbăm", au fost argumentele preşedintelui Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (210)
ockiu
ockiu  •  31 Ianuarie 2015, 15:29

si sandu si argatu` ... unu` mai prost ca altu`. daca nu`i retrogradeaza - nu cunosc bine regulamentu` atunci nici jucatorii nu au cum sa plece.

sakamoto
sakamoto  •  30 Ianuarie 2015, 11:29

Mircea Sandu este la virsta cind omul mai spune o traznaie, mai scapa cite un vint, chiar se mai scapa pe el. Ce afirma Sandu. trebuie luat ca o intrebare, nu este niciodata adevarat. Acuma Sandu traieste cu morcovul in poponeata, mereu se intreaba:vine DNA-ul sa ma reguleze, vine aia cu coasa? Merg la BULELE? Cind ma duc?

justi
justi  •  30 Ianuarie 2015, 10:17

Slugarnicul asta de argaseala se face ca nu intelege situatia exceptionala in care se afla fcvsprt-ul. Intr-o tara normala fcvrst nu are ce cauta in campionatul ligii 1 RO.Restul sunt numai abureli ale comisiilor lpf/frf supuse clar din totdeauna bun platitorului gigioaca.Acum 5 ani oracolul din balacaresti il ameninta intr-o emisiune televizata pe gigioaca ca va spune cum acesta a pus mana pe fcrstv...bineinteles ca puscariasul a pus euroii pe tambal si dezvaluirile nu au mai avut loc .Sa se faca o ancheta asupra acestui lucru , sa vezi atunci celule pline !

Vezi toate comentariile (210)
Comentează