FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Marian Iancu: "Kassai, Sandu şi Zambon sînt un grup infracţional! Nu mai vreau să aibă funcţii de conducere!" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, spune că se va judeca în continuare cu Adalbert Kassai, Mircea Sandu şi Claudiu Zambon, dar crede că aceştia deja şi-au folosit de relaţiile lor pentru a scăpa de tribunal.

"Mergem la TAS să ne apărăm, chiar dacă Federaţia ne va fi ostilă. Probabil vom cîştiga, dar asta în cazul unei Federaţii neutre. Ne vom judeca şi la tribunal, dar cred că deja au intervenit Kassai, Sandu şi Zambon. Acest grup infracţional probabil că şi-a folosit deja relaţiile.

Sper să se termine balamucul ăsta, dar parchetul trebuie să ia decizia corectă. Eu am încredere oarbă în justiţie. Nu au cum să scape, lucrurile sînt clare. Nu mai vreau ca oamenii să iasă în Piaţa Operei, dar vom face tot posibilul ca ei să fie pedepsiţi

Trebuie să dovedesc în justiţie ce au făcut ei. Eu nu mai vreau să aibă funcţii de conducere, nu se mai poate", a spus Marian Iancu la Telesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  17 Martie 2009, 19:06

ai uitat sa te treci si pe tine printre infractori

bluemann
bluemann  •  17 Martie 2009, 16:41

e nevoie de noi in piata operei, ceea ce se intampla esti sfidator...oameni buni e strigator la cer!!! Vine dragomir si sutine o cauza, nu il suport pe individ, e clar isi vede interesele,dar, e clar spune adevarul...Tocmai de aceea i se pune pumnul in gura,pentru a nu avea posibilitatea de a sustine adevarul!!! Polisti adevarati...trezitiva!!! O noua demonstratie!!!

 •  17 Martie 2009, 16:03

Iancule,pana una-alta nu esti cel mai indicat sa vorbesti despre infractiuni . Pai asa poti spune ca si Mediasul este un grup infractional,ca nu te-a lasat sa castigi . Mai bine cocentraza-te asupra echipei , ca nu joaca nimic,a fact 7 puncte in retur fara sa inscrie nici un gol ( golul doi cu Arges pentru noi e tot autogol) . Dar noi stim sa nu asta e preocuperea ta , pe tine te intereseaza doar propria persoana si propriile interese . Du-te la pripon odata si lasa-ne.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează