FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - STEAUA 1-0

Mircea Sandu loveşte în CCA după gafele lui Istvan Kovacs: ”A distrus meciuri şi e înaintea lui Balaj şi a lui Tudor?”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 18:09

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a vorbit despre faultul dur al lui Gabi Mureşan, care l-a băgat în spital pe Raul Rusescu.

"Din păcate, acelaşi jucător i-a făcut ochiul cît sarmaua lui Tănase. Tot el a avut un fault nu atît de dur împotriva unui jucător de la Viitorul. Gabi Mureşan, undeva pe finalul carierei, ar trebui să fie mult mai atent.

Îi poţi distruge viitorul unui jucător, unii dintre ei sînt de echipa naţională. Lovirea violentă trebuie pedepsită. De această dată, Comisia a luat o decizie regulamentară. Nu e deloc mult! E un fapt dovedit!", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

”Cum să fie Kovacs în faţa unora ca Balaj şi Tudor”
Acesta l-a criticat în termeni duri şi pe arbitrul Istvan Kovacs, care a greşit grav în defavoarea Stelei la meciul de la Tg. Mureş, 0-1 cu ASA. ”Ar trebui să suporte consecinţe dure, foarte dure. E inadmisibil ca Petrescu, Kovacs, Colţescu şi Avram, care sînt nişte arbitri care au distrus meciuri, să fie înaintea lui Balaj şi a lui Tudor. Cei doi au dus meciurile grele. Cei mai valoroşi ar fi Haţegan, Balaj şi Tudor. Collina l-a văzut la cîteva meciuri şi i-a plăcut cum a arbitrat Haţegan”, a adăugat Sandu.

Fostul preşedinte al FRF nu l-a menajat nici pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA: ”Eu am iniţiat venirea lui Vassaras în România, dar nu ca preşedinte. Mi-e prieten, dar nu se poate ce a făcut CCA-ul. Nu regret că l-am adus pe Vassaras. Dar oare Balaj şi Tudor nu vor putea fi preşedinţi la această Comisie? Eu nu înţeleg de ce nu aduc arbitri adiţionali.

I-ar costa 15.000 de euro în plus pe an, pentru că 75% din bani ar fi suportaţi de cei de la UEFA. La penalty-ul de la Tîrgu Mureş - Steaua ar fi ajutat mult un astfel de arbitru. Noi n-am luat nici acele spary-uri, nici asta nu înţeleg de ce nu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
mathed
mathed  •  07 Noiembrie 2014, 12:40

Kovács este cel mai bun arbitru din Romania.El a gresit cateva ori,dar nu pt. bani ca Tudor si Balas,care au fost si sunt platiti de la Steaua.M. Sandu este sub O.Ar trebui sa fie bucuros ca s-a vindecat dintr1o boala foarte periculoasa,si sa pune lacat pe gura,pentru ca...............................

hefaist0s
hefaist0s  •  06 Noiembrie 2014, 21:30
Postat de shab pe 06 Noiembrie 2014, 20:31

Ce a zis gresit, retar zzilor? Ca ar trebui arbitri aditionali si spray-uri? Ca Muresan a lovit intentionat si ca nu e prima data? Ca Kovacs a distrus meciul de la Tg. Mures? Multi i d ioti in tara asta...

Acum are dreptate, problema e ca e mult prea vocal si activ fata de perioada in care si-a desavarsit opera de ditrugere a fotbalului romanesc. Bine, si presa il cam pupa-n dos...

shab
shab  •  06 Noiembrie 2014, 20:31

Ce a zis gresit, retar zzilor? Ca ar trebui arbitri aditionali si spray-uri? Ca Muresan a lovit intentionat si ca nu e prima data? Ca Kovacs a distrus meciul de la Tg. Mures? Multi i d ioti in tara asta...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează