FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Mircea Sandu: "Nu mă aşteptam ca Savaniu să fie reţinut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că nu se aştepta ca Marcel Savaniu să fie reţinut astăzi. Marcel Savaniu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru luare de mită. Acesta ar fi primit de la Cornel Penescu 3.000 de euro.

"Dacă ne gîndim din punct de vedere omenesc, nu e bine. Dacă a comis gesturi care au încălcat legea, fiecare e responsabil pentru faptele lui. Nu mă aşteptam ca Savaniu să fie reţinut. Din ce ştiam eu, nu erau discuţii cu arbitri.

Am avut o discuţie cu Florin Prunea şi el nu va mai merge la meciuri ca observator. Eu atrag atenţia de foarte mult timp, din 1998, din 2001. Sper ca ce se întîmplă acum să atragă atenţia tuturor că fotbalul să desfăşoara pe teren, fotbalul e al fotbaliştilor şi al suporterilor", a spus Mircea Sandu la Realitatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
 •  22 Aprilie 2009, 17:02

te mira faptul ca savaniu a fost retinut doar pentru o spaga de 3000 eyro pentru ca tu ai facut mult mai multe magarii si mult mai grave decat ale lui si stii c acum nu mai ai nici o sansa de scapare...Sandu la puscarie...la puscarie...cu sansu la puscarie

 •  22 Aprilie 2009, 16:50

dragi concetateni! va fac un apel calduros! nu bagati in seama dezinformarile din presa!sunt manipulati de agenturili straine!in fotbalul romanesc nu exista coruptie!dusmanii poporului vor sa credeti ca eu as fi corupt!nu e adevarat, eu am luptat dintotdeauna pt. bunastarea si propasirea fotbalului romanesc!asa sa-mi ajute Dumnezeu!

 •  22 Aprilie 2009, 16:30

El tot atrage atentia, dar cine e seful acolo, nu el? nu oamenii lui au facut asta? asta vrea sa se scoata acuma ca el a atras atentia, daca esti sef si stii ce se intampla iei MASURI nu atragi atentia, e clar ca si el e vinovat!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close