FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII LA DNA

Mircea Sandu: "O să mă plimb şi eu cu avionul lui Gigi Becali" :)

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 19:33

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit la emisiunea Contraatac, de la GSP TV, despre arbitrajul românesc, aflat într-un moment dificil.

"Familiile Ţerbea şi Avram sînt prietene. Faptul că i-a pus elicopterul la dispoziţie văd  că este considerat un act de corupţie. Atunci, o să iau şi eu avioanele lui Gigi Becali şi Ioan Niculae să mă plimb cu ele.

"Este un moment delicat în arbitraj, nu înţeleg de ce arbitrii greşesc atît de mult. Chiar îi spuneam lui Avram după etapa a şasea să urmarească fiecare arbitru în parte, cu un program special. Cînd eram jucător, eram duşmanul declarat al arbitrilor, pentru că nu acceptam să îmi strice munca. Accept un corner, un aut, un ofsaid, dar nu greşelile grave", a spus Sandu, care a vorbit de o altă problemă din fotbalul românesc:

"O a doua mare problemă pe care o avem este cea a observatorilor, care sînt foşti arbitri şi care poate nu s-au debarasat de unele metehne mai vechi, care le-au rămas în cîrcă" ;)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
titi54
titi54  •  06 Octombrie 2011, 15:38

Poate te i-a cineva si i se face mila de noi ,si te arunca din avion ,ca numai asa scapam de tine.

gabyz01
gabyz01  •  27 Septembrie 2011, 09:19

"O să mă plimb şi eu cu avionul lui Gigi Becali" in vis la penitenciar cancere.......................

colis
colis  •  27 Septembrie 2011, 08:13

Totul merge pe "prietenie" in fotbalul romanesc, nu e nici o problema daca seful arbitrilor este duc su elicopterul de catre un patron de club, este ceva normal :)) ...cea mai penibila conferinat de presa vazuta vreodata....RUSINE "TOVARASUL" SANDU

Vezi toate comentariile (43)
Comentează