FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mircea Sandu, după ce Hagi s-a îmbrățișat cu Răzvan Burleanu: „Gică nici pe fii-su nu-l ia în brațe!”

Hagi și Burleanu s-au îmbrățișat călduros după finala Cupei // FOTO: Libertatea
Hagi și Burleanu s-au îmbrățișat călduros după finala Cupei // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 10:16

Victoria reușită de Viitorul în finala Cupei cu Astra, 2-1, l-a descătușat pe Gheorghe Hagi (54 de ani) antrenorul dobrogenilor.

Acesta a renunțat la atitudinea sobră, iar la festivitatea de după meci a fost extrem de binedispus. „Regele” a uitat inclusiv de vechile animozități, fiind surprins în apropierea lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Hagi, cel care s-a situat în tabăra lui Ionuț Lupescu la alegerile de la Federație de anul trecut, dar și un contestatar declarat al actualului regim de la FRF, s-a îmbrățișat cu Burleanu în momentul în care acesta le-a oferit medaliile jucătorilor Viitorului. 

Gestul lui Hagi a fost comentat de Mircea Sandu, predecesorul lui Burleanu de la FRF.

„Nu pot să am supărări pe Hagi. El a făcut un gest față de acea persoană. Sunt convins că n-a făcut-o cu sufletul, ci a făcut-o cinic. Și nici din interes nu cred că a făcut-o. Hagi nici pe fii-su nu-l ia în brațe”, a spus „Nașul”, potrivit Libertatea.

Vezi și: Hagi, comunicat după câștigarea Cupei României » Antrenorul Viitorului s-a supărat din nou pe presă: „Noi suntem campionii Constanței”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
10206359123857107
Lungu Dan  •  28 Mai 2019, 15:01

Interesele materiale nu au bariere.Inainte de alegeri,machdonul era intabara lui Lupescu.Acum.......Stiti *** ***,bani sa iasa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  28 Mai 2019, 11:58

Mircea Sandu asta, zis si Nasul, nu trebuia sa fie impreuna cu Dragomir langa Dady? Doar intreb...

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Mai 2019, 11:51

Priviti cu atentie poza, Burleanu il imbratiseaza pe Hagi. Iar Hagi, fiind felicitat ce era sa faca ? Sa spuna "nu discut cu tine" ?. Nu imi pare ca Hagi si a schimbat atitudinea fata de Burleanu, dar, nu se mai expune total si pe pe fata, sau in declaratii, ca isi pericliteaza...si echipa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează