FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Stoenescu, fost președinte la Dinamo, Paște cu minigolf și cântece la cămin: „Nu mi-e teamă de coronavirus”

Mircea Stoenescu vorbește despre micile plăceri ale vieții la 77 de ani
Mircea Stoenescu vorbește despre micile plăceri ale vieții la 77 de ani

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 13:48

Fost președinte al Dinamo, Mircea Stoenescu, 77 de ani, a povestit cum se bucură de micile plăceri ale vieții chiar și-n „era COVID-19”.

La intrare în Săftica, localitate aflată la 20 de kilometri de București, este un celebru cămin de bătrâni. În acest „nursing home” premium își duc bătrânețile peste 30 de persoane. Aici este instalat de aproape doi ani Mircea Stoenescu, fost președinte al clubului Dinamo București.

Mircea Stoenescu, fost președinte la Dinamo: „Nu-mi este teamă”

Merge pe 77 de ani, este însoțit de consoarta sa, Elena, cu 6 ani mai tânără decât el. Soții Stoenescu sunt cazați la camera 201, lângă un academician, respectiv femeia ce-a bifat suta iarna trecută.

„Dragii mei, sincer nu mi-e teamă! Soția se simte mai rău, dar ea are probleme mai mari, de mișcare. Eu încă am bucuria de a putea să mă plimb, stau pe bancă pe malul lacului, developez amintiri în mintea mea”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Articolul integral poate fi citit AICI.

VIDEO Ionuț Negoiță a decis să vândă Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Surprize, surprize cu Ionuț Negoiță » Anunțul făcut înainte de ziua decisivă pentru vânzare: „Între timp, s-a mai întâmplat ceva”

Dezvăluiri incredibile ale lui Cornel Dinu: „Lui Negoiță i s-a sugerat civilizat să lase ugerul de muls!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
thelegend.
thelegend.  •  20 Aprilie 2020, 17:39

multa sanatate !

elgabri
elgabri  •  20 Aprilie 2020, 16:09

Sanatate Nea Mircea !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează