FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Decizie de ultim moment la Universitatea Craiova » Ce se întâmplă cu cei 4 jucători excluși de Rădoi

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova
Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 18:45 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 18:55

Sorin Cârțu, președintele de la CSU Craiova, a anunțat că Mirel Rădoi i-a reprimit la antrenamente pe Andrei Ivan, Jovan Markovici, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

Cei 4 fuseseră excluși din lot de Rădoi înainte de meciul cu Rapid, scor 2-2, în etapa 18 din Liga 1, ultima înainte de întreruperea Superligii.

Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală
Germania - Japonia 1-2
Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală

Sorin Cârțu: „Rădoi i-a reprimit, sunt la antrenamente”

„Cei 4 au fost reprimiți, sunt la antrenament. Mirel Rădoi decide, el spune dacă îi primește sau nu. I-a primit. N-am mai avut discuții, au fost reprimiți, i-a chemat.

N-am avut o discuție cu Mirel, eu nu mă bag, e o problemă pe care a avut-o el cu jucătorii. Au discutat între patru ochi”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

Potrivit surselor autorizate GSP, cei 4 jucători au fost reprimiți de luni la antrenamente, dar ei se pregătesc separat, nu cu restul lotului.

De ce i-a exclus Rădoi pe cei 4 jucători:  

După meciul cu Rapid, Mirel Rădoi a vorbit despre fiecare jucător în parte: 

  • „Dacă cineva se crede mai presus, se înșală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să mă rog de nimeni. Toți jucătorii ar trebui să înțeleagă. Dacă nu au înțeles până acum, e strict problema lor. Eu le dau a doua șansă, am greșit și eu ca jucător. Dar a treia oară îmi pare rău, trebuie să pleci.
  • Nu stau să mă rog de niciun jucător. Nu pot sta în fiecare zi să-i cântăresc. Îi iau pe rând, fiecare a primit șanse, nu am nimic cu niciunul dintre ei.
  • Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează.
  • De Marko (Jovan Markovic, n.r.) m-am rugat să facă anumite lucruri. Dacă noi ne rugăm de el și ne dorim mai mult ca el, e o problemă.
  • Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureș putea fi o rușine chiar mai mare, ține adversarul într-una, de parcă eram la o miuță între noi.
  • Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el nu. Doamne-ferește să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta.
  • Momentan sunt excluși, vom vede pe ce perioadă. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios.
  • Dacă cineva crede că e de ajuns să se antreneze 5 zile din 6, se înșală. Nu o să stric atmosfera pentru nimeni. Astea sunt principiile mele, prefer să fiu dat afară din cauza lor, nu a altora”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Fostul portar al lui Real Madrid spune pe cine vede campioană în Liga 1 și deplânge soarta lui Dinamo: „Incredibil! Să ajungă atât de rău?”

Peluza Nord Rapid boicotează superturneul amical de pe Arena Națională: „Absolut insultător! Lipsă de respect” + Reacția liderului galeriei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jairz_70
jairz_70  •  27 Noiembrie 2022, 09:25

cea mai buna decizie-sa ii tina rezerva ,sa ii bage pe parcurs sa arate ca merita -ca de aceea sunt platiti -daca nu merita sa nu joace ,ce este aia cu exclusi suntem la gradinita ? trebuie sa se foloseasca de ei cxand are nevoie

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  24 Noiembrie 2022, 18:19
Postat de kuba13 pe 23 Noiembrie 2022, 22:04

Amuzament zilnic la clona din Mogoșoaia :))))

Bai buca… ai gresit pagina, ma! Pagina Feceu, zisa si “o pușcărie de echipa”, e pe la Targu jou, Petroșani, sau booveni…. Nume predestinat care începe cu b…. Viitoarea ta liga…. Lasa ca la matineu nu mai e cazul sa te uiti la tv-u, va juca Feceu… un an la matineu si apoi se desființează…. Apropos… in afara de patron si niste suporteri, vad ca mai nou la pușcăria de echipa activează si jucatori pușcăriași…… râșii lunii, aia sunteti… cascadorii rasului… de la anu’ pa Oblemenco! Bagati Petroșani ca popa.. si resita ( original)!!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  24 Noiembrie 2022, 18:16
Postat de dandana pe 24 Noiembrie 2022, 08:52

Orice ați spune, tot ratați rămâneți. Măcar ăștia sunt universitatea, voi Fcu, o echipă cu patroni și fani pușcăriași. Pe bune! Tu faci mișto când voi sunteți vai mama voastră. Deja mititelu vinde jucători ca nu mai are bani, tu râzi? Vedem peste 3 ani ce și cum. Cum va plângeți ca nu mai aveți echipă. Voi sunteți FC ***

Si jucatori… tot in pușcărie…. Practic Feceu e o pușcărie de echipa..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează