FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel Rădoi, dezvăluiri incredibile de când Becali a luat Steaua: „Lumea nu știe și nu aș vrea să vă spun aceste lucruri, dar trebuie spuse!”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 11:37

Mirel Rădoi a vorbit despre scandalul dintre CSA și FCSB și spune că, pentru el, Steaua adevărată e cea din Liga 1, condusă de nașul său Gigi Becali.

„Pentru mine lucrurile sunt simple. Steaua e cea din Liga 1. Justiția din România s-a pronunțat și a spus că sunt două Steaua. Cea din Liga 4, CSA, și cea din Liga 1, FCSB. Dar euam jucat acolo, știu ce se întâmpla la începutul anilor 2000, cum în momentul în care venea data salariilor, nu era nimeni din Armată să vină să plătească. 

Când erau parcele de teren care valorau 3-4 milioane de dolari, nașul le dădea cu 1 milion, doar să achite salariile. El nu vrea să vă spună aceste lucruri, dar a făcut sacrificii să plătească salariile la vremea aceea. Armata, atunci nu era de găsit. În momentul în care vii și spui că e echipa ta, trebuie să o susții și financiar, nu doar prin acte”, a declarat Rădoi la Pro X.

Fostul căpitan din Ghencea l-a lăudat pe Becali pentru investițiile făcute: „Dacă nu apărea nașu', nu văd pe altcineva să fi pompat 30 de milioane de dolari în 6 ani. Nu văd un alt om care să fi băgat banii ăștia. Nu cred că a distrus el brandul ăsta. De bine, de rău echipa se mai califică prin cupele europene”.

„Sunt de acord cu nașu că poți avea anumite beneficii cu ajutorul rugăciunii. Dacă ești un om credincios, nu cred că fac rău astfel de declarații. Și eu sunt credincios și da, chiar cred că poți bate Barcelona sau Real Madrid cu ajutorul lui Dumnezeu. Văd că lumea a început cu tot felul ironii pe care nu mai vreau să le comentez”
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua/FCSB în perioada 2000-2008. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Extensiv Craiova, Al Hilal, Al Ain, Al Ahli și Al Arabi.

Vezi și:

EXCLUSIV FCSB și Astra, acuzate oficial că “atentează la integritatea Ligii 1”. Motivare dură a Comisiei de Recurs + sancțiunile dictate și cum a scăpat Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
masinameaeata
masinameaeata  •  07 Noiembrie 2019, 23:01

Mirele, ai uitat sa spui ca Nasul Gigi vindea cu 1 milion in loc de 3-4 milioane, terenurile armatei, alea din Bucuresti pe care Armata, le-a dat la schimb lui bekali cu aceeași suprafața de teren undeva printr-un sat Stefanesti. Cred ca dintr-un schimb din asta oricine devine milionar in USD, dar mulți naivi se uita in gura voastră și cred dezinformările propagate, fără sa-și pună întrebarea de ce s fost condamnat bekali și Babiuc ?

grandetorito
grandetorito  •  07 Noiembrie 2019, 21:10

Unde era Talpan in anii 1999-2000?!

alex_1973
alex_1973  •  07 Noiembrie 2019, 19:47
Postat de patratel2019 pe 07 Noiembrie 2019, 19:38

Respect Mirel Rădoi! Un tip de caracter!

Ce fel de caracter?Ieri se mascarea cu nasul si azi a inceput da il perie.Oare asta este caracter?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează