FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mirel Rădoi îi ia apărarea lui Negoiță: „Ce vină are patronul? Nu cred că el decide totul la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 12:29

Mirel Rădoi (38 de ani, selecționerul României U-21) s-a declarat surprins de criticile vehemente venite din partea suporterilor dinamoviști pentru Ionuț Negoiță.

„Eu nu înțeleg de ce patronul echipei e acuzat în momentul de față. Văd în presă că se vorbește de jucători cu salarii de 10-15.000 € pe lună. Or, Sepsi, Gaz Metan, poate chiar Craiova, Viitorul - echipe care termină peste Dinamo - nu dau salariile astea. Deci, ce vină are patronul?

Eu nu cred că Negoiță decide totul la Dinamo. Nu cred că el numește sau schimbă un antrenor”, a spus Mirel Rădoi pentru TV Telekom Sport.

Ionuț Negoiță (47 de ani), finanțatorul lui Dinamo, este într-un război deschis cu suporterii roș-albilor. Aceștia îl consideră pe omul de afaceri principalul vinovat pentru colapsul sportiv în care se află gruparea din Ștefan cel Mare în ultimii ani.

 Citește și:

Mirel Rădoi și motivul incredibil pentru care nu s-a întors cu „tricolorii” mici în țară + Anunț surprinzător despre elevii săi: „Mulți dintre ei nu pot juca la naționala mare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1879341508804940
Gheorghiu Stefan Daniel  •  02 August 2019, 01:58
Postat de dumitru82drugan pe 01 August 2019, 20:42

Radoi de cand ai ajuns specialist in fotbal probabil cand te a ars Becali de 2,5 mil € sau cand ai picat bacul la ELIADE dar mai sigur cand ai pupat inelul lui STOICHITA

Tu nu stii cate zerouri au 2,5 mil , asa ca vezi de supa ta cu țiței si lasa i p aia cu rezultate in toate competițiile sa si dea cu parerea lătura proastă, e țara asta plina de specialiști asemeni ție, nu cumva lucrezi in politie ,procuratura sau biserica?

danirovl
danirovl  •  02 August 2019, 00:51

E unu care vrea sa cumpere dinamo ieftin si ai plateste pe fomistii aia sa scandeze in continu demisia. A adus omu 10 antrenori, fiecarui antrenor cate 10-15 jucatori...ce sa faca ba?! Sa si joace si sa dea cu ea in poarta?! Fomistii aia habar nu au ca dinamo trebuia sa fie in liga 3 acum daca nu o lua asta. Are dreptate totala radoi!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 August 2019, 20:42

Radoi de cand ai ajuns specialist in fotbal probabil cand te a ars Becali de 2,5 mil € sau cand ai picat bacul la ELIADE dar mai sigur cand ai pupat inelul lui STOICHITA

Vezi toate comentariile (9)
Comentează