NATIONALA  ·  ROMÂNIA U21

Mirel Rădoi și motivul incredibil pentru care nu s-a întors cu „tricolorii” mici în țară + Anunț surprinzător despre elevii săi: „Mulți dintre ei nu pot juca la naționala mare”

Joi, 01 August 2019

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei sub 21 de ani a României, a explicat de ce nu s-a întors în țară alături de elevii săi după ce au atins împreună semifinalele la Campionatul European din Italia și San Marino.

„Auzisem că o să fie foarte multă lume la aeroport şi nu aş fi vrut să apar şi eu, pentru că era momentul jucătorilor. Probabil că s-ar fi întâmplat ca după meciul cu Anglia. 

Bănuiesc că sunt suporteri care au ţinut cu Steaua şi au început să îmi strige numele şi probabil că dacă s-ar fi întâmplat din nou în aeroport nu mi-ar fi picat bine pentru că m-aş fi simţit jenat în faţa jucătorilor pentru că este în mare parte meritul lor”, a spus Rădoi la TV Telekom Sport.

Selecționerul a vorbit și despre viitorul jucătorilor de la naționala de tineret: „Trebuie să fim realişti, mulţi dintre ei nu o pot face în acest moment, să treacă de la tineret la echipa mare. De ce? Pentru că nivelul este altul. Este o diferenţă pe care trebuie să o acceptăm.

Asta nu înseamnă că nu au calitate, pentru că au, dar în momentul de faţă sunt puţini dintre ei care pot face faţă, luaţi de la tineret, puşi direct la naţionala mare să joace titulari meci de meci în această campanie. În momentul de faţă Paşcanu nu ştim dacă poate face faţă la echipa mare”.

România U21 a fost eliminată în semifinale la EURO 2019 de Germania U21, 2-4. Anterior, în faza grupelor, terminase pe locul 1, învingând Croația U21 cu 4-1, Anglia U21 cu 4-2 și remizând cu Franța U21, 0-0. Totul despre turneu AICI!

Citește și:

Mirel Rădoi dezvăluie marea sa nemulțumire după Europeanul de tineret: „Știți ce m-a deranjat?”Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
13:00 Fotbal, Cupa Turciei

Kirklarelispor - Bașakșehir

Look Plus
17:00 Handbal M, CE 2020

Portugalia - Slovenia

Digi 2, Look Plus
19:15 Handbal M, CE 2020

Norvegia - Islanda

Digi 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Turcia

Fenerbahce - Kayseri

Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Ungaria - Suedia

Digi 2, Look Sport
21:45 Fotbal, Cupa Italiei

Napoli - Lazio

Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League

Chelsea - Arsenal

Eurosport
Program TV complet

Liga 1