FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO „Mirel Rădoi poate antrena Craiova!” » Mesajul transmis de Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, 56 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, a afirmat că este posibil ca în viitor Mirel Rădoi (39), selecționerul României, să pregătească formația din Bănie.
Cristiano Bergodi, 56 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, a afirmat că este posibil ca în viitor Mirel Rădoi (39), selecționerul României, să pregătească formația din Bănie.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 16:16 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 16:46

Cristiano Bergodi, 56 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, a afirmat că este posibil ca în viitor Mirel Rădoi (39), în prezent selecționerul României, să pregătească formația din Bănie.

Declarația vine în contextul afirmațiilor făcute de-a lungul timpului de Rădoi, care și-a exprimat aprecierea față de formația oltenilor.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Mirel Rădoi poate antrena în viitor Craiova”

„Eu îl consider pe Mirel Rădoi un antrenor foarte bun. A avut performanțe notabile cu echipa de tineret, a fost extraordinar. Experiența se face pe teren, câștigând sau pierzând. 

El poate antrena în viitor Universitatea Craiova, fiind un tehnician bun. Îi urez baftă, trebuie să fim alături de el, fiindcă este un antrenor tânăr, cu metode moderne” a declarat Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Echipa din Liga 1 pe care mi-ar plăcea să o antrenez e Universitatea Craiova. Am crescut ca fan al Craiovei și am acceptat transferul la Steaua și pentru că nu era un rival atât de mare cum era Dinamo"
Mirel Rădoi

„Regret că în cariera mea de fotbalist n-am jucat în tricoul Universității. Măcar ca antrenor să am posibilitatea asta, să antrenez echipa pe care am simpatizat-o atunci când eram copil"
Mirel Rădoi

VIDEO Match preview Craiova - Clinceni

Citește mai multe știri din Liga 1:

De ce se teme Bergodi înainte de Craiova-Clinceni » Cifrele nu arată o diferență clară între cele 2 echipe

Craiova - Academica Clinceni: Continuă oltenii forma perfectă? Cotă neașteptat de mare pentru meciul din Bănie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1077450879292064
Viorel Nastasie  •  24 Octombrie 2020, 09:40

Craiova nu joaca nimic... pt. ca aleargă fara cap nu știu sa pună presiune pe adversari si astea le vedem noi suporterii numai Bergodi nu vede. Cu jocul asta nu mai prindem locu 1 in veci, nu stai in terenul lor si nu-i faci presing sa-i sufoci nu cîștigi . Poate Bergodi invata ceva de la Clinceni, jucători cam are dar trebuie si antrenor sa știe ce sa le cear de la jucatori.

171064114439619
Adrian Ciopraga  •  23 Octombrie 2020, 18:48

Nu avem nevoie de el ca antrenor la echipa noastră. Mai întâi să își bacalaureatul, apoi Licența Pro și apoi să meargă la altă echipă.

andy_2008
andy_2008  •  23 Octombrie 2020, 17:43

A nenorocit Fcsb asa ca ii dorim succes si cu Craiova.La nationala mai are 2 meciuri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close