GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - Academica Clinceni: Continuă oltenii forma perfectă? Cotă neașteptat de mare pentru meciul din Bănie

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 13:18 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 13:34

Craiova - Clinceni se joacă azi, de la 21:00, în etapa a 8-a din Liga I, iar oltenii încearcă să prelungească seria perfectă. Echipa lui Bergodi are procentaj 100% după primele șapte jocuri.

Universitatea Craiova a adunat 21 de puncte în 7 etape și s-a instalat pe primul loc în Liga I. Oltenii au pus deja șase puncte în fața rivalelor FCSB și CFR Cluj și par principalii favoriți la titlu în acest sezon.

Chiar dacă nu are un joc extrem de spectaculos, Craiova pare că și-a asumat ”modelul CFR” și pune victoria deasupra prestației din teren. Amenințat cu demiterea după eliminarea prematură din Europa League, Bergodi a știut că Universitatea trebuie să fie all-in pe campionat. Cea mai bună defensivă, la egalitate cu CFR, doar trei goluri primite, și al doilea atac, după FCSB. Așa arată transformarea Craiovei în acest start de sezon.

De cealaltă parte, Academica Clinceni și-a pierdut oamenii de gol din sezonul trecut și suferă în ofensivă. Echipa antrenată de Ilie Poenaru l-a adus pe Rusescu, dar ”Raul de România” mai are de lucrat pentru a reveni la forma din perioada FCSB. Clinceni vine după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2, și are doar o victorie în ultimele cinci runde: cu Gaz Metan, 2-0.

CRAIOVA - CLINCENI | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Craiova s-a chinuit de fiecare dată cu Academica. Oltenii s-au impus greu pe teren propriu, scor 3-2, cu golul victoriei venind în minutul 90+5, iar la Clinceni n-au reușit să desfacă apărarea gazdelor și s-a terminat 0-0.

PONT: Victorie Craiova - cotă 1,50 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani: Nici goluri, nici rezultat final! Ce pariu special la cotă foarte mare putem încerca azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează