FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi se implică în tensiunile dintre Duckadam și FCSB: „L-am invitat la echipă și a venit o singură dată”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 19:47 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 21:35

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul naționalei României, a comentat plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB, dar și reproșurile pe care fostul portar le-a lansat la adresa antrenorilor trecuți pe la clubul roș-albastru. 

Fost antrenor la FCSB, Rădoi a dezvăluit invitația pe care i-a lansat-o lui Duckadam în 2015: „Ca imagine, contează că Duckadam nu mai e acolo. Duckadam e o legendă. Când eram antrenor, eu am avut o discuție cu el, i-am spus că vreau să fie prezent la antrenamente. 

I-am spus că ar fi bine să vină să discute cu Cojocaru, să-i explice evenimentele de la Sevilla, apoi să mai discute și cu Niță. A venit la un antrenament, apoi nu a mai apărut la antrenamente. I-am transmis că e oricând binevenit la echipă, am crezut că e o invitație permanentă”, a spus Rădoi, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Mirel Rădoi: „Dinamo poate să profite de numărul mare de accidentați de la FCSB”

Selecționerul „tricolorilor” a prefațat și semifinala de Cupă dintre Dinamo și FCSB, explicând de ce mirajul câștigării trofeului e mult mai mare pentru „câini”.

„Dinamo e favorită, dacă ne uităm la conjunctura în care se află cele patru semifinaliste. E singurul lucru care contează pentru cei de la Dinamo, pentru suporteri, pentru un potențial cumpărător. FCSB mai e în lupta pentru locurile 2-3, Sepsi nu și-a propus Cupa. Dinamo poate să profite de numărul mare de accidentați de la FCSB. Cei de la FCSB vor apela din nou la tineri. Chiar dacă sunt talentați, va fi o presiune mare pe ei”, a spus Rădoi, conform sursei citate. 

VIDEO. Duckadam a dezvaluit cine i-a dat mesaj după plecarea de la FCSB: „Niciunul dintre foștii colegi nu m-a sunat după plecare”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Dinamo - FCSB. Gigi Becali anunță revenirea unui renegat în primul „11”: „Va fi titular în Cupă!” » Pronosticul pentru Derby de România

A uitat de Gigi Becali și FCSB și a semnat cu Steaua: „Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mache01
mache01  •  25 Iunie 2020, 01:59

Da cat mai tine telenovela cu Duckadam? Gata omu a plecat sa intre in psd ca acolo e mai mare alocatia, lasati omu sa isi castige sanatos banii de pastile ca are o varsta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează