FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV VIDEO Cum va fi întâlnirea de la națională dintre Alibec și Dică, după conflictul de la FCSB: „Vor discuta față în față”

Alibec și Dică cu lucrat la FCSB +16   FOTO
Alibec și Dică cu lucrat la FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 04 iulie 2020 15:39 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 16:13

Mirel Rădoi (39 de ani) așteaptă debutul pe banca naționalei României și urmărește jucătorii pentru prima acțiune în calitate de selecționer.

În vederile lui Rădoi se află și Denis Alibec (29 de ani) și Constantin Budescu (31 de ani), vedetele Astrei, iar selecționerul explică ce trebuie să facă cei doi pentru a fi la lot. În plus, acesta a vorbit și despre cum va fi întâlnirea dintre Alibec și „secundul” Nicolae Dică, cei doi având în trecut mai multe certuri.

VIDEO Mirel Rădoi, sfaturi pentru Alibec și Budescu

- Ați fost la Giurgiu, l-ați văzut pe Denis Alibec. Poate reveni la lot?
- Da, e o concurență acerbă acolo. Sunt Pușcaș, Alibec, Buș, Keșeru și Andone, care, chiar dacă e accidentat acum, rămâne o variantă. Mă interesează concurența dintre ei. Când îi vom chema aici, nu vor conta foarte mult doar golurile marcate, ci și evoluția lor la antrenamente. Mă aștept la mai mult din partea lui Denis, deși a dat două goluri cu FCSB. Vreau mai mult pe faza defensivă, să stea în zona în care trebuie. Mai are multe de pus la punct. E clar că vrea. Trebuie să înțelegem că au fost trei luni grele și pentru el. E evident că acum vorbim despre un Alibec mult mai pozitiv ca în trecut.

- S-au liniștit lucrurile între el și Nicolae Dică, de pe vremea când erau la FCSB?
- S-au lămurit și o vor mai face din nou față în față. Nu vor mai fi lucrurile din astea, fiindcă nu sunt în avantajul nimănui, nici al lor, nici al echipei naționale.

- Cum vi s-a părut Budescu? Nu are o problemă de atitudine, de implicare?
- Nu știu dacă e așa. Pe de-o parte, mă bucură cum tratează el lucrurile, el chiar joacă din plăcere, din pasiune, nu mai e vorba de bani. A câștigat milioane în China, în Arabia Saudită. Dar uneori exagerează cu momentele alea când vine prea departe de poarta adversă să primească mingea doar ca să paseze decisiv pentru Alibec. Deja a devenit previzibil. Or el este un jucător care poate provoca panică oricărei echipe din România sau la națională. Însă trebuie să fie mult mai aproape de poarta adversă, acolo face diferența. Da, are o problemă cu ritmul de joc, dar probabil și la el e aceeași problemă, după lunile astea e mai dificil. Trebuie să demonstreze în continuare că poate și mai mult.

Dică și Alibec, conflicte la FCSB 

Cât timp au lucrat la FCSB, Nicolae Dică și Denis Alibec au avut o relație tensionată și s-au certat de mai multe, chiar și în timpul meciurilor.În mai 2018, la un antrenament, s-a iscat un scandal imens.

Atacantul s-a enervat fiindcă i se făceau observații în timpul pregătirii. „Bă, da' mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei întruna!", a reacționat la adresa lui Dică. Antrenorul nu l-a exclus pe loc, l-a luat la mișto: „Să vorbești când oi da și tu vreun gol la Steaua!".

Alibec a continuat să acumuleze nervi și a explodat: „Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbești, mă? Ești «o pușcărie» de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!". Dialogul, povestit de surse din staff, s-a încheiat cu excluderea lui Denis din antrenament și din lot.

FOTO Imagini tari de la Astra – FCSB 3-2

+12 FOTO

 Citește mai multe știri din Liga 1:

Mirel Rădoi, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Ei trebuie să plece”

LPF, despre varianta amânării meciurilor, după ce arbitrul Iulian Călin a fost diagnosticat cu COVID-19

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
persanu
persanu  •  06 Iulie 2020, 16:54

Să-i iei la lot pe ăștia doi, te compromiti din start Mirele. Fotbalul modern pe care vrei să-l pui în practică nu are nici o treabă cu ce joaca ăștia doi. Dacă vezi vreun meci din 1960 și dupaia ii vezi pe ăștia doi pe un tv cu sepia sau alb negru, zici ca te-ai întors în timp. Pe alibec poate 15 20 de minute la sfârșit, sa dea totul pe teren dacă echipa are nevoie de gol, altfel nu are nici o treabă. Vad ca toată lumea îl laudă. Cu cine îl laudă, voi va uitați ce jucatori îl țin în teren? E dea rasu plânsu

rocky2
rocky2  •  05 Iulie 2020, 15:15
Postat de lake1001 pe 04 Iulie 2020, 16:35

Alibec si Budescu la Naţională ? Bă, voi sunteţi normali ? E suficient ca avem petardele Ianis si Stanciu.

Dar Dica ce cauta secund la nationala??? Sau cineva trebuie sa zugraveasca vestiarele?

trink
trink  •  05 Iulie 2020, 04:13
Postat de lake1001 pe 04 Iulie 2020, 16:35

Alibec si Budescu la Naţională ? Bă, voi sunteţi normali ? E suficient ca avem petardele Ianis si Stanciu.

corekt!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează