FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță a dezvăluit când va vorbi despre scandalul bahic din cantonament + Ironii către jucători: "Unora le place Red Bull"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 17:40

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit despre scandalul bahic izbucnit la Piatra-Neamț, înaintea meciului pe care "câinii" l-au jucat joia trecută în șaisprezecimile Cupei cu Aerostar Bacău, 1-0.

Cu o zi înaintea meciului extrem de important cu Viitorul, antrenorul dinamovist dă asigurări că jucătorii săi vor merge la culcare devreme de această dată. 

"Astăzi, la ora 23:00 dăm stingerea. Până atunci, au timp să se uite la un meci de fotbal, să se uite la film bun. Când joacă Leipzig cu Bayern Munchen, eu ţin cu Bayern Munchen. La fel şi cei mai mulţi dintre jucători. Mai sunt doi-trei care ţin cu Leipzig, ţin cu echipa mai slabă, dar unora le place Red Bull :).

O să vă spun despre incident după meciul cu Viitorul. Acum îmi canalizez toată energia și mă concentrez doar pe aceasta partida. Vor intra toți jucătorii despre care s-a vorbit. Nu pot să confirm că patronul i-a amendat, pentru că nu am discutat cu dânsul. Vom afla exact dacă a fost ceva sau nu. Așteptăm niște informații și vom vedea. Până la proba contrarie, mă concentrez pe meci", a declarat Miriuță, la conferința de presă premergătoare meciului de luni cu Viitorul.

Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Valentin Costache, Alin Dudea și Vlad Muțiu sunt dinamoviștii care ar fi petrecut înainte de meciul de joi din Cupă cu Aerostar Bacău.   

Jucătorii "câinilor" s-au apărat însă, negând acuzațiile și declarând că doar s-au uitat la meciul Leipzig - Bayern din Cupa Germaniei (detalii, aici

Citește AICI care sunt amenzile pe care le vor primi scandalagiii dinamoviști după incidentele de la Piatra-Neamț!

Vezi și:  Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Octombrie 2017, 19:10

ar fi petrecut conform surselor gsp. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează