FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuţă dezvăluie de ce nu l-a băgat deloc pe Nistor în amicalul cu Termalica » Ce fotbalist își mai dorește: "E o șansă să vină"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 18:06

Vasile Miriuţă, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit despre amicalul câştigat de echipa lui azi, în faţa echipei Termalica, scor 1-0 (detalii despre meci + echipele de start, aici)

"I-am folosit în prima repriză pe cei care au jucat mai puţin pentru că acum două zile am jucat cu Austria Viena şi am folosit prima echipă. Cei care au intrat azi au făcut-o foarte bine. A fost un joc foarte bun, cu o echipă bună, agresivă. Ne-am făcut bine treaba. Încet-încet, venim acolo unde ne dorim, atât ca joc cât şi ca organizare. Asta e bine. Victoriile sunt importante pentru mine şi pentru băieţi, indiferent că sunt meciuri amicale. 

Sincer, toţi jucătorii s-au pregătit exemplar în acest cantonament. Jos pălăria în faţa lor!", a declarat tehnicianul dinamovist. 

"Nistor a avut o contractură uşoară, am hotărât să-l menajăm azi, dar nu e grav, va reveni la antrenamente" Vasile Miriuţă

Miriuţă a oferit şi prima sa reacţie vizavi de apariţia scandalului din meciul cu Aris Limassol, suspect de blat la pariuri, încheiat 5-0. (detalii despre acel meci, aici)

"A ieşit Dănciulescu după acel joc şi a spus exact ce s-a întâmplat. Noi nu am fost implicaţi, noi nu ştim ce a fost acolo. Programul a fost făcut dinainte, nu puteam să schimbăm meciurile. Poate pe viitorvom alege altfel jocurile de pregătire. Eu am fost atent la jucătorii mei. În rest, e problema lor ce fac celelalte echipe. Dinamo a venit să facă o pregătire bună pentru a începe cu dreptul campionatul",  a spus Miriuţă, la TV Digi Sport. 

...despre posibila venire a lui Alexandru Vlad: "Totul depinde de Filip, să vedem dacă va semna contractul. N-am vorbit cu cei de la CFR încă. Să vedem în primul rând ce condiţii cere jucătorul. E o şansă să vină".

"Ne vom bate cu Serbia pentru primul loc în Liga Naţiunilor. Am încredere în jucătorii şi antrenorii echipei naţionale" Vasile Miriuţă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Ianuarie 2018, 01:30

O SA ZICA JOS PALARIA IN FATA LOR SI CAND VA TERMINA PE 7

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Ianuarie 2018, 20:28

Ne vom bate cu Lituania pentru locul 3,Loțibacsi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează