FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul pentru care Vasile Miriuță nu ia în calcul o revenire la Dinamo: „Am fost scârbit! Nu am vrut să mai fiu antrenor”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 17:15 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 17:50

Vasile Miriuță (53 de ani), unul dintre tehnicienii vehiculați că ar putea să o preia pe Dinamo în viitorul apropiat, a negat orice posibilă revenire la clubul alb-roșu.

Principalul motiv pentru care Miriuță nu se gândește la o revenire în Liga 1 este modul cum a fost tratat la fosta sa echipă, Hermannstadt. 

Atunci, odată cu venirea Anei Maria Prodan a conducerea echipei, antrenorul a fost demis, deși avea rezultate bune pe banca sibienilor.

„Nu am dorit să mai fiu antrenor și cred că a fost alegerea cea mai bună, să fiu director tehnic. Dacă voiam să fiu antrenor, nu numai la Dinamo, puteam să fiu și acum o lună, și acum două luni, că am avut oferte de la două echipe din Liga 1 și două din Liga 2. 

Am fost scârbit de ceea ce s-a întâmplat la Sibiu, ultima echipă la care am fost antrenor, și am zis că iau o pauză. Claudiu Rotar era patron când eram acolo. Cu Iuliu Mureșan am o relație extraordinară, am lucrat cu dânsul trei ani de zile. 

Mă doare situația pentru că am antrenat acolo (n.r. - la Dinamo), văd ce se întâmplă și sper să-și revină. E o situație delicată cu Bonetti, l-au pus pe Colceag interimar. 

Trebuie să se hotărască repede dacă va rămâne Colceag sau vor pune antrenor cât mai repede, pentru că jucătorii trebuie să știe cine e șeful în vestiar. Pot să rămână în prima ligă, Torje, Ivanovski, Matei sunt jucători buni. 

Dacă vor fi puși la punct din vedere fizic, nu văd o problemă să rămână în prima ligă”, a declarat Miriuță pentru Liga Digisport.

Geani Kiriță și Marius Niculae îl vor pe Rednic înapoi

Foști campioni cu echipa roș-albă, Kiriță și Marius Niculae au analizat problemele clubului și au căzut de acord în privința numelui viitorului antrenor: Mircea Rednic.

„Am avut o bancă dinamovistă şi asta îi lipseşte lui Dinamo acum. Şi investitori, pe care acum toată lumea îi regretă. Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo şi e un om care poate să vină să facă treabă, dar aşa cum vrea el. 

Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa și să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute și financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral şi trebuie să vină antrenorul ăla de care are nevoie Dinamo. 

Doar că trebuie şi cineva pe bancă, care să reprezinte Dinamo. Galeria trebuie să fie reprezentată. Structura asta a lui Dinamo trebuie să includă jucători care au jucat la Dinamo şi ar trebui ca galeria să fie reprezentată prin ei. 

De ce toţi jucătorii care au fost la Dinamo au fost îndepărtaţi? De ce nu vor să-i aducă? De ce nu vor să facă un proiect în care să fie reprezentați jucătorii lui Dinamo? 

Iuliu Mureşan ce treaba are cu Dinamo? El, săracul, a venit să ajute Dinamo, dar n-are nicio treabă cu Dinamo, să fim serioşi”, a spus Giani Kiriță la TV Telekom Sport.

Nea Mircea întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo. N-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, atunci să o facă bine şi să scoată Dinamo din acestă situaţie 
- Marius Niculae

Citește alte știri de actualitate:

Anunț de ultim moment înainte de CS Hunedoara - FCSB: clubul a oprit vânzarea biletelor!

Autoritățile sunt în alertă! Întâlnire de gradul zero în „16-imile” Cupei: „Spaima voastră noi o să fim!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  20 Septembrie 2021, 22:41

Du-te antrenor la unguri ca in romania nu mai exista fotbal

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Septembrie 2021, 19:49

Asa e Laci baci!Ce sa cauti tu la Dinamo!Nu-i suficient Rednic?!Ca sa ne bage in B si fara sa realizam baremul-(ca sa pornim si in B cu un handicap de vreo... paispe puncte)!!!

dd.x
dd.x  •  20 Septembrie 2021, 19:02

vaaaaii , ce antrenor slab / slaaaab

Vezi toate comentariile (5)
Comentează