FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB

Anunț de ultim moment înainte de CS Hunedoara - FCSB: clubul a oprit vânzarea biletelor!

Din cauza creșterii numărului de COVID, clubul hunedorean a sistat vânzarea biletelor / Sursă foto: Facebook CS Hunedoara
Din cauza creșterii numărului de COVID, clubul hunedorean a sistat vânzarea biletelor / Sursă foto: Facebook CS Hunedoara

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 16:51 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 19:23

Veste de ultimă oră de la Hunedoara, acolo unde FCSB va juca miercuri în șaisprezecimile de finală ale Cupei României.

  • CS Hunedoara - FCSB se joacă miercuri, 22 septembrie, de la ora 21:00, și va fi televizat pe DigiSport, Look Sport și TelekomSport.

Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID, clubul hunedorean a sistat vânzarea biletelor. Până astăzi, se vânduseră 6.000 de bilete, acesta fiind și numărul final de spectatori care vor fi prezenți pe stadion miercuri seara.

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor notează că autoritățile locale din Hunedoara au plătit 300.000 de lei pentru a închiria o instalație mobilă de nocturnă, pentru meciul de Cupă cu FCSB. 

Creşterea numărului de cazuri COVID 19 opreşte vânzarea biletelor la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB

„Clubul Sportiv Hunedoara a decis astăzi oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe Stadionul «Michael Klein». Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori. 

Până astăzi (luni 20.09.2021) la ora 14.00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion. Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (situaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hunedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate. 

Decizia a fost luată pentru a se asigura respectarea legii şi pentru a se evita situaţiile în care persoanele care au cumpărat bilete la meci să nu mai poată intra pe stadion din cauza schimbării condiţiilor generale de organizare-derulare a evenimentului. Regretăm sincer această situaţie, însă nu este vina noastră că numărul de cazuri COVID-19 este, din nefericire, din nou în creştere. Nu am dorit să avem persoane care să vină la stadion cu biletul în mână, dar să fie oprite la poartă. 

Şi noi ne-am fi dorit să avem un stadion ocupat măcar la 75 la sută din capacitate, însă responsabilitatea trebuie să primeze. Repetăm: spectatorii care şi-au cumpărat bilete, se vor putea prezenta la stadion, cu respectarea normelor sanitare în vigoare (au acces persoanele vaccinate cu schema completă, persoanele care prezintă dovada certificată a faptului că au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore în prealabil, sau ale unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de startul evenimentului) - Comunicat CS Hunedoara

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Autoritățile sunt în alertă! Întâlnire de gradul zero în „16-imile” Cupei: „Spaima voastră noi o să fim!”

Primul club din Liga 1 care are de suferit din cauza noilor restricții: orașul a intrat în scenariul roșu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 Septembrie 2021, 20:02

hunedoara hunedoara fortza hunedoara!hunedoara victorie

Berceni
Berceni  •  20 Septembrie 2021, 19:30

Peluza prala face deplasarea?

slingshot
slingshot  •  20 Septembrie 2021, 18:34
Postat de fcsb_blat_cu_arbitrii pe 20 Septembrie 2021, 18:15

Bah nu ti-e rusine sa postezi ?? Bah tu te vezi cat esti de prost ?? Daca nu arata la niste prieteni ce scrii tu acolo ..nu le spui cine esti ..si le ceri parerea ...daca esti prost sau nu !!

ma uita la nicknameul tau si la ce comenetzi si sigur tu esti cel mai prost si ai ***. bah,voi furati bani de la romani si ati fost umiliti cu 6-0 de Steaua acum o saptamana si ceva. ce naiba,putina decenta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close