FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Miriuță îi transmite un mesaj lui Becali: "Aș face superechipă dacă aș avea banii FCSB-ului"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 13:21

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, susține că dacă avea banii celor de la FCSB făcea la Sibiu o echipă care ar fi câștigat lejer campionatul. FCSB este pe locul 2 în Liga 1, la 6 puncte de liderul CFR Cluj.

"Sunt foarte mulțumit cu jucătorii pe care i-am adus iarna aceasta. L-am adus pe Daniel Offenbacher (26 de ani), un mijlocaș cu 200 de meciuri în campionatul Austriei. Eu, dacă aș avea banii lui FCSB, aș aduce niște jucători de afară, dar n-am banii ăia! Aș construi superechipă. Sunt fotbaliști foarte buni afară.

L-am mai adus pe Jazvic, jucător pe care-l cunosc și alături de care am mai lucrat, pe Sergiu Popovici, chiar dacă a mai trecut printr-o perioadă mai dificilă la Dinamo, și pe atacantul croat Ivan Lendrici, în vârstă de 27 de ani, de la Hajduk Split", a spus Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

Citește și:

Cum tratează Dan Nistor oferta de la FCSB + Căpitanul nu e la curent cu noile transferuri: "Băiatul blond e portar, nu?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Ianuarie 2019, 14:57

Ia fa tu intai echipa de play off aici. Hai ca poti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează