FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV 3 nume cunoscute pentru înlocuirea lui Andrei Cristea pe banca lui Poli Iași

Ciprian Paraschiv a fost sancționat de primarul Mihai Chirica / Sursă foto: Facebook Poli Iași
Ciprian Paraschiv a fost sancționat de primarul Mihai Chirica / Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2021 14:07 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 14:54

POLI IAȘI. Decizia de a-l penaliza pe Ciprian Paraschiv cu zece la sută din salariu şi punerea sa sub „lupa” Comitetului Director vreme de 3 luni e un mod elegant de a i se sugera să-şi dea demisia. 

  • Pentru succesiunea lui Andrei Cristea pe bancă în discuţii sunt Gigi Mulţescu, Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu.

Pentru preşedintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, hotărârea luată de Comitetul Director al clubului (CD) aduce cu o decapitare. Iar din informaţiile Gazetei, aşa şi este. 

Se vrea plecarea lui Ciprian Paraschiv

La şedinţa de la Primărie, edilul Mihai Chirica a refuzat să-l dea el afară. Dar, penalizându-l cu 10 la sută din salariu şi cenzurându-i orice decizie, este un mod prin care i se sugerează că ar fi bine să-şi prezinte singur demisia. Sugestiv în acest sens, Chirica nici măcar nu l-a invitat la discuţii pe omul înscăunat chiar de el la începutul anului trecut. S-a întâlnit şi a discutat doar cu membrii CD, Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ion Melinte şi Ion Apostol.

Chirica era nemulţumit de mai multă vreme de directorul de scouting Anton Heleşteanu şi chiar a sugerat că ar trebui renunţat la serviciile sale. Însă Paraschiv n-a făcut nimic în acest sens. Dimpotrivă, a mers mai departe pe mâna acestuia.

Surse ale Gazetei din anturajul grupării ieşene dezvăluie că primarul s-ar fi interesat de Heleşteanu la patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime, care l-a avut angajat cu ani în urmă. Iar Iftime l-ar fi sfătuit să scape de el. Decizia lui Paraschiv de a-l pune pe bancă pe Andrei Cristea, într-un moment extrem de dificil, s-a dovedit de asemenea un eşec. 

3 posibili înlocuitori pentru Andrei Cristea la Poli Iași

Golgeterul şi căpitanul devenit peste noapte antrenor n-a făcut faţă provocării, ba a avut şi un derapaj la adresa "centralului" Radu Petrescu, ce-l pune într-o lumină extrem de nefavorabilă. 

El va rămâne începând de acum numai pe teren, iar de aducerea unui nou tehnician se va ocupa, exclusiv, Comitetul Director. Iar Gazeta a aflat că s-ar fi demarat negocieri cu Gigi Mulţescu, favoritul ieşenilor, cu Vasile Miriuţă şi cu Claudiu Niculescu.

27 decembrie 2020e data ultimei victorii obţinute de Poli în campionat: 1-0 cu Hermannstadt 2-3 cu Astra şi 0-2 cu Voluntari sunt rezultatele obţinute de moldoveni cu Andrei Cristea pe bancă

16, ultimul, e locul ocupat de Poli în clasament, la 8 puncte de locul 14, de baraj. Bilanţ: 4 victorii, 4 remize şi 16 eşecuri, 55 de goluri încasate!

Sunt în drum spre București pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. Îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile fără să fiu consultat. Acum pot să spun doar atât: Andrei nu merita să fie tratat atât de urât - Ciprian Paraschiv, preşedinte Poli Iaşi

VIDEO Daniel Pancu a rememorat meciul pierdut la „masa verde” din cauza nocturnei: „Am înjurat încontinuu”

Citește și alte știri despre Poli Iași:

EXCLUSIV Primarul Mihai Chirica dezvăluie de ce l-a demis pe Andrei Cristea: „Nu tolerez așa ceva! Să se lase, să stea în tribună şi să mănânce seminţe!”

EXCLUSIV Antrenor și conducător demiși! Cutremur la clubul din Liga 1 după ședința de azi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dubluv
dubluv  •  03 Martie 2021, 21:25
Postat de Il Solitario pe 03 Martie 2021, 18:04

Era să cad de pe scaun! Văzând poza din articol, am crezut că noul antrenor al Iașiului e Vali Vijelie :D

:)))) si eu la fel, apoi m-am gandit ca daca a putut Pancu, poate si Vijelie.

288639464822346
Il Solitario  •  03 Martie 2021, 18:04

Era să cad de pe scaun! Văzând poza din articol, am crezut că noul antrenor al Iașiului e Vali Vijelie :D

becail
becail  •  03 Martie 2021, 16:32

Ne-am lamurit si de Paraschiv. Demagogia strica omenia...Vorba multa, management ZERO!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează