FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Miriuță n-a mai rezistat și a spus tot în direct la TV! Cum a răspuns celor care-l contestă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 20:13

 Vasile Miriuță a răspuns contestatarilor și și-a justificat toate schimbările pe care le-a făcut în timpul partidei cu FCSB, terminată la egalitate, scor 2-2. A motivat schimbările pe seama unor probleme medicale, altele din cauza oboselii, iar unii n-ar fi pregătiți să evolueze 90 de minute. 

"Torje a jucat senzațional, dar n-a făcut pregătirea de iarnă, atât a putut. Pesici n-are meciuri în picioare. Nistor nu s-a antrenat 3 zile, Nemec cu gripă și el. Dănciulescu e martor, i-am zis că-l bag pe Daniel Popa în locul lui Nemec. Dar Nistor a venit și a zis că vrea să iasă, că nu mai poate. Noi n-am luat golurile pe greșelile lui Popa sau Palici.

Din minutul 65 i-am zis lui Nistor să mai stea pe teren, dar nu mai putea, a fost pe antibiotice. Nu știu cum a rezistat pe teren cât a stat, a avut multă dăruire.

Torje nu mai putea. Eu am vrut să-l scot în minutul 55, dar el a zis să-l mai las. Au jucat bine, dar n-au mai putut fizic.

Dacă mor, mor pe mâna mea. Monroy s-a pregătit extraordinar, dar are un recul de vreo 2 săptămâni, e normal, pentru că n-a jucat de mult timp. De-asta l-am ales pe Palici, care liniștește jocul și dă siguranță.

N-a existat nici o influență la echipă. Niciodată! Dacă mi s-ar impune ceva, aș pleca", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

"Eu am început pregătirea în apărare cu Romera, Nedelcearu, Katsikas și Filip. La 3 săptămâni după, erau Romera, Popescu, Marici și Olteanu. Trei jucători noi. Nu-s de condamnat, n-au jucat mult împreună. Să-i iau capul lui Olteanu, care jucase extraordinar până când a greșit? Va intra și în meciul următor, am încredere în el, e de perspectivă"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo, pentru sursa citată

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Februarie 2018, 12:51

Teixeira era omul lui Palici la corner, dar pe acesta il doare in spate de clubul care-l plateste. Oricare ar fi acela.

mosvasile
mosvasile  •  20 Februarie 2018, 08:40

Pai cine a zis ca Dinamo "a luat gol pe greselile lui Popa sau Palici"?Nu!Dinamo a pierdut rarisima ocazie-de a profita de un fcsb in avarie-numai din greselile lui Miriuta!Cine e Miriuta?Unul bun de gura,care topaie si el pe marginea terenului, iar lumea il porecleste..."antrenorul"!

alexpescaru
alexpescaru  •  20 Februarie 2018, 08:34
Postat de catalin.palcu pe 20 Februarie 2018, 01:27

Pe bune acum ? E Miriuta cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo ? Eu m-as gandi la Florin Marin, Ion Marin, Talnar , chiar Zenga si Bonetti.

Stoican...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează