FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Miriuță se disculpă după eșecul cu CFR Cluj: "Asta e echipa pe care am găsit-o!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 09:06

După ce Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, și s-a distanțat la patru puncte în urma locurilor de play-off, Vasile Miriuță a indicat că lotul slab a fost lăsat în urmă de Cosmin Contra și Adi Mutu.

Actualul tehnician dinamovist, ajuns pe banca echipei după ce Contra a preluat echipa națională, susține că nu a găsit o echipă care să se bată la podium.

"E cel mai greu moment din cariera mea de antrenor. Dar nu am găsit o echipă pe locurile 2-3. Mai multe nu vreau să spun, după aceea se va zice că-mi găsesc vreun alibi", a spus Miriuță la conferința de presă de după meci, citat de TV Telekom Sport.

Dinamo are o singură victorie în ultimele patru meciuri disputate în Liga 1, obținută etapa trecută, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0.

Citește și: Miriuță le distruge visurile dinamoviștilor: "Să mai uităm de play-off și de altele"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
calinescu_
calinescu_  •  20 Noiembrie 2017, 21:33

MIRIUTZA SI FERI DICAN CUGETA ....!!!!! UN ANTRENOR DE VALOARE VEDE IMEDIAT CE SE INTAMPLA SI IA MASURI ....!!!! ACEST MIRIUTZA DOAR PRIVESTE MIRAT SI DA IMPRESIA CA NU INTELEGE ABSOLUT NIMIK ....!!!! EL TREBUIE INLATURAT AZI, PENTRU CA MAINE E PREA TARZIU ....!!!!!! TREBUIE ADUS URGENT MULTESCU .....!!!!!

khal_37
khal_37  •  20 Noiembrie 2017, 18:19
Postat de davidblack pe 20 Noiembrie 2017, 12:04

Bine ca nu este prostul ala de valahu

Voi, dinamo care va dati urmasii lui Avram Iancu si mari romani aveti antrenor nascut in Romania dar care a preferat cetatenia maghiara...dusmanii de moarte a lui Avram Iancu, un patron manevrat de fotul securist anghelache si o galerie care deserveste partidul bolsevicilor psd...vai si amar. Doar dinamo buculesti.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  20 Noiembrie 2017, 16:52

Cine l-a adus pe pacaliciul asta antrenor?Jucatorii or fi impiedicati,dar antrenorul le pune varf.Cum sa joci cu un fotbalist ratat,care nu merita sa calce pe un stadion de liga 1-a.Negoita,ai dat toti jucatorii tineri ,care au castigat campionatul national,de fapt ce doresti?Nu se explica inconstanta in joc a echipei,vina apartine in totalitate antrenorului.Daca Contra in 10 etape,a cistigat 16 puncte cu aceasta echipa,tu cum dracu n-ai resit sa cistigi decat 8 puncte,si cu niste rezultate pe teren propriu,de ta ia groaza.Pleaca de la echipa pana n-o retrogradezi,esti cel mai slab antrenor din liga 1-a,dute si antreneaza o echipa de liga 3-a,ca poate acolo te descurci,nu te juca cu o echipa de top din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează