FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

VIDEO+FOTO MINI Dinamo! » "Câinii" s-au făcut din nou de râs, pe teren propriu, iar CFR Cluj redevine liderul Ligii 1

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +20   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 22:47

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo în Ștefan cel Mare, scor 2-0, și ardelenii au urcat pe primul loc în Liga 1.

Maxi Oliva de la Mini Dinamo 

Argentinianul a făcut penalty-ul din care CFR a marcat golul al doilea, dar nu e el principalul vinovat, în Ștefan cel Mare nimic nu mai arată bine

Negoiță vrea să cedeze clubul, doar că nimeni nu e interesat să-l cumpere. Suporterii au menținut viu spiritul "câinilor roșii" câtă vreme Dinamo s-a aflat în insolvență, mai ales coregrafiile și prestațiile din derby-uri au păstrat imaginea de echipă mare iubită în continuare grație trecutului glorios, bogat în personaje fantastice, și împotriva realității din prezent. Nici ei nu mai sunt în formă.

E și cam frig, atmosfera de noiembrie mai filtrează și ea datele concrete despre ce mai înseamnă Dinamo astăzi. Numai două mii de oameni mai tremură în tribunele cu trepte înnegrite și scaune care au fost roșii și au devenit roz în timp. Lumea încă nu s-a adaptat la frigul care va veni și nici la statutul de susținătoare a unei formații mediocre, o trupă pe care o bate vântul prin campionat.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Veniți să vă înjurăm!

Patronul speră să scape de club, galeria vrea și ea să rămână fără Negoiță. Un eventual cumpărător ar trebui să fie atras de imaginile cu peluza înjurându-l pe proprietarul de acum al echipei?

"Am 10 milioane de euro pentru o investiție în fotbal? Hmmm...Ia să mă bag la Dinamo, că mi-ar plăcea și mie să fiu înjurat de mii de oameni pe banii ăștia!". Așa ar trebui să funcționeze reclama pentru descoperirea unui investitor?

Banii puțini și cheful pierdut al lui Negoiță nu constituie singurele probleme, bineînțeles. Ele sunt datele care produc prestația de pe teren. O repriză se joacă strâns, "câinii" au o ocazie la o fază fixă, Nedelcearu trimite din apropiere și Arlauskis duce mâna dreaptă ca la un 7 metri la handbal, refuză golul. Miriuță forțează după pauză cu Nemec, încă un vârf clar lângă Bokila. Totul sau nimic?

Departe de playoff, departe de tot!

Nimic pentru Dinamo! CFR marchează două goluri în primele zece minute de după schimbarea lui Vasile. Camora aruncă mingea spectaculos cu exteriorul pe dreapta, Katsikas prelungește greșit la Deac, a cărui pasă în fața porții e împinsă de Omrani. 0-1. Deac controlează balonul în careu până când e secerat de un tackling de Divizia C al lui Maxi Oliva. Culio transformă perfect. 0-2. Totul pare simplu când Camora, Deac și Culio au chef și energie.

Sigur, n-au fost ei singuri pe teren, în spectacol s-au mai implicat și Katsikas, și Maxi Oliva. Și Mini Dinamo, brandul pe care-l poate lipi Negoiță pe club înainte să -l vândă dacă vrea să fie onest în fața pețitorilor. "Câinii" sunt la 4 puncte de ultimul loc de playoff. Și vine iarna. Câți suporteri vor mai fi în PCH în decembrie? Mai poți să fii dinamovist de dragul trecutului dacă pe postul lui Klein și al lui Selymeș joacă Oliva, iar în locul lui Sabău îl vezi pe Corbu?

Dinamo - CFR Cluj 0-2  VIDEO
Au MARCAT: OMRANI 49, Culio 55 pen.

Click AICI pentru liveTEXT

2.171 suporteri
au fost prezenți pe stadion la meciul dintre Dinamo și CFR Cluj

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - Nascimento, Anton- Corbu, Rivaldinho, Salomao - Bokila
Rezerve: Brănescu, Hanca, Nemec, Dudea, I. Șerban, Marici, Longher
Antrenor: Vasile Miriuță

CFR: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora (cp) - Hoban, Culio - Damjan Djokovici, Deac, Nistor - Omrani
Rezerve: Vîtcă, Peteleu, Mureșan, Mailat, Nouvier, Paun, Balde
Antrenor: Dan Petrescu

clasament

 
 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (719)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Noiembrie 2017, 17:52
Postat de stark pe 20 Noiembrie 2017, 00:41

Ce raspuns vrei ma diliule? Nu vezi ca noi aici ne distram si tu cauti sa te documentezi pe un tabloid de sport? Vrei link? Cauta, nu mai cersi link-uri pe internet. Documenteaza-te. Pune-ti intrebari. Uita-te in oglinda. Citeste istoria religiilor. Du masina la service nu mai incerca cu ranga. Ce link vrei? Uite link pentru tine www.munteleathos.com (gradina maicii domnului). UEFA este responsabila in fata justitiei, nu invers. Blatter, Platini ce au facut in fata justitiei? Ce e UEFA? Ce e FIFA? Stat in stat? Justitia a decis. UEFA se supune incet incet. Administrativul incetineste totul. Daca Talpan isi facea bine treaba, erati in liga a IV-a cu tot cu Gigi al vostru si va luptati la promovare impotriva Stelei Bucuresti

E amuzant ca insusi marele Talpan a zis exact contrariul! el cu gurita lui a zis ca daca Becali avea avocati buni, catiga de multa vreme procesul!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2017, 11:15

Toate ca toate ,dar daca marca Boli in proprie poarta era un gol de senzatie. "Marca " Golubovici. Si era scorul de 0-0 . Ce laudat mai era Miriuta ...

sexilian
sexilian  •  20 Noiembrie 2017, 09:59

*** dupa tavalitura din moldova ESTE singurii perdanti,brrr brrrr......si prostu SA RADE........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (719)
Comentează