FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de barajul cu U Cluj: „Nu avem voie să pierdem”

Ivanovski speră să salveze Dinamo de la retrogradare, pentru a continua în Ștefan cel Mare
Ivanovski speră să salveze Dinamo de la retrogradare, pentru a continua în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2022 18:48 / Actualizat luni, 16 mai 2022 19:17

Mirko Ivanovski (32 de ani), atacantul lui Dinamo, are doar întindere și poate fi o soluție evidentă în perspectiva barajului cu U Cluj.

  • Dinamo va juca împotriva lui U Cluj barajul de rămânere / promovare în Liga 1. Manșa tur e pe 21 mai, la Cluj. Returul, 29 mai, se va disputa în Ștefan cel Mare.

Uhrin i-a lăsat liberi pe jucători în weekend, pentru a se relaxa înaintea „dublei” de la baraj. Roș-albii au început antrenamentele pentru prima manșă a partidei cu „șepcile roșii”, bucureștenii fixând ședințele de pregătire în prima parte a zilei. Dusan a stabilit programul de antrenamente, nu va fi intens, unul pe zi, de la ora 10:30, sunt ședințe de menținere.

Uhrin, interviu pentru GSP înaintea barajului cu U Cluj: „Dinamo e obișnuită cu scandalul”
dinamo
Uhrin, interviu pentru GSP înaintea barajului cu U Cluj: „Dinamo e obișnuită cu scandalul”

Dinamo a scăpat de accidentări

Tehnicianul ceh începe săptămâna dinaintea manșei tur a barajului în efectiv complet. Niciunul dintre jucătorii importanți nu este absent, chiar și Mirko Ivanovski este o soluție, deși părea că are o ruptură musculară pe bicepsul femural. Dacă la începutul lui 2022 roș-albii se accidentau pe bandă rulantă, situația s-a modificat total. 

Este cel mai greu moment pentru acest club. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj. Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem. 

- Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo

Jucătorii fie sunt mai rezistenți din punct de vedere fizic, fie nu stau departe de gazon atunci când au probleme medicale. Cum este și situația lui Cosmin Matei, lovit la umăr la Botoșani, care a ținut să joace cu UTA.

Ivanovski: „Nu avem voie să pierdem barajul”

Ivanovski poate fi o soluție pentru ambele partide de la baraj, nu e vorba de ruptură, ci doar o întindere, verdict medical după RMN. Macedoneanul e unul dintre oamenii esențiali ai vestiarului, o voce puternică, un bun motivator și un jucător de echipă.

4 goluri și 3 pase decisivea reușit Ivanovski în tricoul "câinilor", în 26 de meciuri

Nu avem voie să pierdem barajul. Dinamo nu merită să fie în situația de acum, dar acceptăm realitatea. Trebuie să salvăm echipa și punct. Dinamo are lot să forțeze accederea în play-off, nu să lupte la retrogradare! Noi suntem concentrați, uniți, am trecut peste multe probleme. Indiferent cine ar fi fost adversarul la baraj, suntem Dinamo și trebuie să învingem”, a declarat Mirko Ivanovski.

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de barajul cu U Cluj: „Nu avem voie să pierdem”
Mirko Ivanovski / foto: Imago Images

10 punctea adunat Dinamo în ultimele 4 etape de Liga 1

U Cluj bate Dinamo la U19

Dinamo și U Cluj s-au duelat și în semifinala Ligii Elitelor U19, pentru un loc în marea finală. „Câinii” s-au impus cu 2-1 acasă, dar „șepcile roșii” s-au calificat în ultimul act al competiției învingând cu 3-1 în retur. După ce la pauză era 1-0 pentru ardeleni, David Țone, care a jucat și la prima echipă a roș-albilor, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. 

Clujenii s-au dus la 3-0, Dinamo a redus din diferență prin Grigore, din penalty, însă bucureștenii nu au mai putut întoarce soarta calificării.

Vom ieși cu capul sus după acest baraj. Ultimele patru meciuri au adus rezultate pozitive. Nu trebuie să ne sperie nimic. Trebuie să spălăm rușinea. 

- Gabriel Torje, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Stadion nou, cadou de ziua lui Dinamo » Când va fi gata arena de 25.000 de locuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Becali s-a decis ce antrenor vrea în sezonul următor, după ratarea titlului! Așteaptă un răspuns până duminică

Hagi, reacție rapidă după ce Becali a recunoscut că FCSB a fost BLAT cu Viitorul » Comunicatul „Regelui”: „Lucrurile sunt foarte clare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  17 Mai 2022, 04:33

sigur ca nu aveti voie sa pierdeti barajul (Dinamo). Barajul l-ati pierdut demult. Peste citeva zile Dinamo dispare. La Cluj o sa piarda cu 3, 4 la 0. Dinamo nu are nici macar 1 jucator de fotbal. Nu mai scrieti de Dinamo, nu mai are rost si oricum peste citeva zile o sa trebuiasca sa va gasiti altceva de scris pt ca Dinamo nu o sa mai existe.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  16 Mai 2022, 23:43

MĂ ABȚIN SA ZIC CEVA DUPĂ UN SEZON SUB AȘTEPTĂRI! AȘTEPT DEZNODĂMÂNTUL BARAJULUI!

forzainter
forzainter  •  16 Mai 2022, 23:09

Nu aveti cum sa pierdeti cu ingamfatii aia. Doar gura e de ei, fotbal zero.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează