FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Se destramă Craiova? Și Mirko Pigliacelli ar putea pleca: „Sunt foarte multe chestiuni la mijloc”

Corneliu Papură l-ar putea pierde și pe portarul Mirko Pigliacelli
Corneliu Papură l-ar putea pierde și pe portarul Mirko Pigliacelli

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 16:59

CS Universitatea Craiova l-a pierdut pe fundașul Ivan Martic, care și-a reziliat contractul, și ar putea rămâne și fără portarul italian Mirko Pigliacelli (26 de ani), deși acesta mai are doi ani contract cu oltenii.

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei, a vorbit cu fanii pe contul de Facebook. Potrivit fostului fotbalist, Mirko Pigliacelli ar putea pleca la vară. 

„Nu știu dacă rămâne Piglia (n.r. Mirko Pigliacelli) la Craiova. Depinde foarte, foarte mult de Cornel Papură și de Robert (n.r. Robert Tufiși), antrenorul cu portarii. Sunt foarte multe chestiuni la mijloc. Știu că foarte mulți dintre voi îl iubiți pe Pigliacelli, dar viitorul lui la Craiova nu depinde nici de voi, dar nici de mine”, a declarat Craioveanu.

Mirko Pigliacelli a venit la Craiova în iulie 2018, sub formă de împrumut. După 6 luni a fost cumpărat definitiv olteni, pentru 300.000 de euro. În acest sezon a jucat 29 de meciuri. 

1.300.000 de euroeste cota lui Mirko Piglacelli, potrivit transfermarkt

Mirko Pigliacelli a fost în conflict cu Victor Pițurcă 

Portarul italian a fost aproape să plece de la Craiova și-n mandatul lui Victor Pițurcă. Mirko a intrat în conflict cu antrenorul și a fost trimis la echipa a doua. Ulterior, după aducerea lui Papură, a revenit în poartă.

Citește alte știri despre Craiova: 

Ivan Martic la CFR Cluj! Fundașul Craiovei ar fi semnat cu campioana României

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, critică ieșirile lui Gigi Becali » Afirmă că sezonul de Liga 1 nu va fi decis pe teren!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
aius
aius  •  23 Martie 2020, 13:12

*** ...o ceapa, sau un praz !Ati vrea voi sa se destrame Craiova,sa ramaneti cu ciobanul vostru de cacao !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Martie 2020, 10:53

Se destramă corul troll-ilor olteni? Că văd că bate vântul la un articol care ar trebui să le stârnească mânia proletară... ;-)

fabius_2014
fabius_2014  •  23 Martie 2020, 09:47

Papura nu pleaca ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează