FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru nu a acceptat oferta, iar transferul a picat! Câți bani ar fi încasat Craiova

Mihai Rotaru nu a acceptat oferta pentru Mirko Pigliacelli +33   FOTO
Mihai Rotaru nu a acceptat oferta pentru Mirko Pigliacelli

Articol de - Publicat luni, 16 august 2021 14:33 / Actualizat luni, 16 august 2021 15:13

Transferul lui Mirko Pigliacelli la Pescara e ca și picat din cauza banilor. Italianul riscă să ajungă din nou pe bancă, după golul încasat cu UTA (0-1).

Portarul italian Mirko Pigliacelli nu trăiește cea mai bună perioadă a sa la Craiova. Cu o concurență solidă, din partea lui David Lazar, portarul Universității a încasat la Arad un gol pe care mulți i-l impută. 

Antrenorul Laurențiu Reghecampf n-a vrut să-l arate cu degetul, „nu vreau să dau vina pe el", dar e clar că un goalkeeper mai înalt ar fi trimis „peste" balonul expediat cu capul de Liviu Antal. 

Pigliacelli nu mai are nici varianta Pescara

GSP.RO a aflat cifrele reale pe care i le propuseseră italienii finanțatorului Mihai Rotaru și acestea sunt mult sub pretențiile sale: 50.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon și 250.000 vara viitoare, la transferul definitiv, în cazul promovării în Serie B. 

Un pachet deloc atractiv, în condițiile în care Rotaru a plătit per total 400.000 de euro ca să-l ia de la Pro Vercelli. Iar „Piglia" are acum o cotă de piață cifrată la 1,5 milioane de euro, pe transfermarkt.de. 

Rotaru nu a acceptat oferta, iar transferul a picat! Câți bani ar fi încasat Craiova
Transferul lui Mirko Pigliacelli la Pescara e ca și picat // FOTO: Alexandra Fechete

Pescara se înțelesese cu Pigliacelli asupra unui contract pe 3 ani, cu opțiune pentru unul suplimentar. Chiar dacă banii erau mai puțini decât la Craiova, impresarului său, Danilo Caravello, susținea că „Mirko e dispus să plece". Între timp însă, clubul din Serie C a făcut un pas mare înapoi.

Pista Pigliacelli? Nu cred că mai este de actualitate. A venit Di Gennaro, care știe foarte bine modul în care lucrează antrenorul, având în vedere că l-a avut la Catanzaro
- Luca Matteassi, director sportiv Pescara

30 iunie 2023este data la care expiră contractul lui Pigliacelli cu Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

A comis-o Rotaru? Cum s-a transformat CSU Craiova după venirea lui Reghecampf

Fanii Universității Craiova au izbucnit după un nou eșec! Reacții dure în lanț: „Strategie de fricoși! O să jucăm în play-out”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
875360749272795
Costi Corabu  •  19 August 2021, 12:39
Postat de suporterucv pe 17 August 2021, 11:55

Foarte bine ca ramane ! Pe ansamblu Pigliacelli ne-a scos de mai multe ori decat a comis-o !! Sa nu uitam si de Supercupa sau calificarea cu Honved (3 pen aparate)...singura cu care ne falim si noi !

Absolut corect. Mirko e cel mai bun din țară ( o spun statisticile ) și conducerea vrea sa scape de el. La golul lui Antal a avut ghinion. Orice portar mai greșește, uitati-va și la "Messi".

suporterucv
suporterucv  •  17 August 2021, 11:55

Foarte bine ca ramane ! Pe ansamblu Pigliacelli ne-a scos de mai multe ori decat a comis-o !! Sa nu uitam si de Supercupa sau calificarea cu Honved (3 pen aparate)...singura cu care ne falim si noi !

gazistu
gazistu  •  16 August 2021, 19:52

apararea e slaba nu portarul...sa nu uitam ca dupa el e poarta!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează