FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

A comis-o Rotaru? Cum s-a transformat CSU Craiova după venirea lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a remarcat în România la FCSB +33   FOTO
Laurențiu Reghecampf s-a remarcat în România la FCSB

Articol de - Publicat duminica, 15 august 2021 17:00 / Actualizat duminica, 15 august 2021 18:17

Laurențiu Reghecampf încă nu a revigorat-o pe Universitatea Craiova, aflată la cel mai slab start de campionat din ultimii 4 ani.

CSU Craiova a pierdut aseară confruntarea de la Arad, 0-1 cu UTA, și e abia pe locul 9. Mai mult, oltenii pot fi depășiți până la finalul rundei de încă 3 echipe, în cazul unor rezultate nefavorabile lor. 

După 4 jocuri oficiale cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, cu unul mai mult decât a avut la dispoziție Marinos Ouzounidis în noua stagiune, juveții sunt tot acolo. Două eșecuri, o remiză și o victorie - palmares modest pentru Reghe, care a obținut în trei etape atâtea puncte (3) în campionat câte a câștigat predecesorul său într-o singură partidă.

Laurențiu Reghecampf, în afara graficului la Universitatea Craiova

„Dacă mă întrebați, îmi spun și eu o părere. Nu dă frumos cum jucăm! Mai mult nu spun, dar nu e jocul cu care am obișnuit noi lumea. Craiova a făcut mereu un fotbal plăcut”, declara Sorin Cârțu, președintele clubului, imediat după despărțirea de Ouzounidis. 

Același Cârțu care avertiza chiar la prezentarea lui Reghecampf că „va fi o rușine dacă nu calificăm cu Laci!”. Calificarea nu a venit, Reghe debutând cu o remiză pe teren propriu în fața albanezilor, 0-0, după 0-1 în deplasare, și nici prestația echipei nu a cunoscut vreun progres semnificativ. 

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO

Comparând cifrele înregistrate de CS Universitatea în sezonul 2021/22, Reghecampf vs. Ouzounidis, antrenorul român a reușit să îmbunătățească jocul ofensiv, ocaziile de gol create pe parcursul unui meci crescând în medie de la 2.7 la 7. Dar nu cu mult, dovadă că Universitatea Craiova a marcat doar 4 goluri cu noul tehnician.

De asemenea, echipa stă mai rău la alte capitole importante, precum procentul de dueluri câștigate sau posesia. Iar indexul InStat, care reprezintă o medie a tuturor reușitelor și nereușitelor unei formații în timpul celor 90 de minute, este de partea grecului: 242-231. Acest indice este relevant și fiindcă se calculează în funcție de adversarul întâlnit.

Universitatea Craiova în stagiunea 2021/22*

CU REGHECAMPFPARAMETRUCU OUZOUNIDIS
4Meciuri3
2Eșecuri1
1Remize1
1Victorii1
1Goluri**0.33
3Goluri primite**0.33
7Ocazii de gol**2.7
15 (5.3)Șuturi (cadrate)**12 (3)
574 (85%)Pase (reușite)**621 (88%)
63%Posesie64%
53%Dueluri câștigate56%
6Cornere**4.3
1.25Intervenții portar**1.33
231Index InStat242

*a existat și un meci de tranziție, dezastrul cu FCSB (1-4) de pe Arena Națională, unde a fost interimar Dragoș Bon
**în medie/meci

9 punctesunt deja între CSU Craiova și liderul CFR Cluj

6.60este media notelor primite de Ouzounidis în Gazetă după partidele din acest sezon, 5 în dreptul lui Reghecampf

Universitatea Craiova » Marinos Ouzounidis nu a dezamăgit la debut

Spre deosebire de Reghe, Ouzounidis a început promițător la CSU Craiova. A debutat cu o calificare în „sferturile” Cupei și a continuat cu alte 5 victorii (1 în Cupă), o remiză și un eșec în Liga 1. A încheiat sezonul trecut pe 3, iar despărțirea s-a produs în această vară, după 0-1 cu Laci în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League.

2 trofeea cucerit Ouzounidis în Bănie, Cupa și Supercupa

Programul CS Universității până la pauza dedicată echipelor naționale:

  • vs. Gaz Metan (acasă) - sâmbătă, 21 august, ora 18:30
  • vs. Rapid (deplasare) - sâmbătă, 28 august, ora 21:00

    Partidele pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1

Anamaria Prodan: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecampf să vină la FCSB”

Citește mai multe articole despre CSU Craiova:

Să vină Mitriță! Detaliul care o face pe Craiova să spere la mutarea verii

N-a mai suportat! Discurs-manifest după UTA - CSU Craiova: „Am dinții făcuți praf! Incredibil ce mi-a spus arbitrul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 August 2021, 08:18

Oho, pana si Becali a inteles ca fotbalul nu se joaca dupa toanele patronului si l-a adus antrenor pe Edi Iordanescu. La Craiova e liniste, nu se misca nimic. Peste cateva zile se termina perioada de transferuri iar noi rxcelam, ca in fiecare an, la vanzari si declaratii sforaitoare. Bravos, nea Rotarule, esti cel mai tare, maine vei fi campion mondial si, cine stie, chiar intergalaxic. Superb!

craiovamaxima
craiovamaxima  •  16 August 2021, 15:09

Totul a inceput de cand a venit Nistor. Este frana de la mijlocul terenului. Niciun mijlocas nu mai incearca vreo combinatie, toti ii dau mingea lui Nistor (daca nu, tot o ia el ) ca doar-doar o da vreo pasa geniala. Iar din 10 pase, 4 sunt gresite, 4 sunt inapoi si abia doua daca sunt ceva de ele. Asta e jocul Craiovei. Si ne miram ca nu sunt ocazii...Trebuie refacut mijlocul, fara Nistor. Ma asteptam ca Sorin, care are atata experienta, sa fi vazut de mult lucrul asta. Sper sa-l vada Reghe.

morisca_11
morisca_11  •  16 August 2021, 14:55
Postat de relu1250 pe 15 August 2021, 20:02

Un lucru e clar,Rotaru nu are mana buna nici la antrenori, nici la transferuri. Aduce antrenori si jucatori "pe contra sens",incheie contracte pe termen lung cu niste jucatori care nu au confimat pe nicaieri(ex.Mamut) si apoi greu scapa de ei. Alegerea lui Reghe,se va dovedi gresita,din cauza ca stat mai mult pe afara in ultimii ani,nu cunoaste echipelle si fotbalistii interni.si pana se dumireste ce si cum.se alege praful.Eu cred, ca nu va rezista pana in Noiembrie si va pleca singur,e un baiat cu bun simt,poate prea mult pentru Romania. Solutia cea mai buna ptr, Craiova ,era Dan Petrescu,un tip exigent si care nu accepta jucatori impusi de patroni. Un tip realist si cu reactie rapida,

la craiova nu exista departament de scouting ? adica rotaru cu mana lui alege jucatori ? hhahaha

Vezi toate comentariile (37)
Comentează