FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Mititelu: "Becali mi-a propus azi nişte glume"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu si cel al Stelei, Gigi Becali, au purtat un dialog spumos la emisiunea Fanatik Show, prefatind partida directa dintre echipele celor doi, care va avea loc in acest weekend.


Becali
: - Nu mai vorbi tu Mititelu ca ai fi cistigat cu Steaua daca il aveai pe Stoica neeliminat in meciul cu Dinamo, ca lumea crede apoi ca noi facem grozavii cu arbitrajele.

Mititelu: - Asta a fost eliminare la comanda, Gigi! Oricum, nu ne bateti la Craiova.

Becali: - Va batem, si cu asta basta, o sa vezi tu Mititelule! Chiar vreau sa pui cea mai buna echipa in teren. Chiar asa inventezi, ca sa creada lumea ca Becali e mafiotul arbitrajelor. Eu nu am dat mîna cu un arbitru în viaţa mea. Poti sa pui tu arbitrul pe care il vrei la meciul cu Steaua. Pai iti dai seama ce o sa creada lumea, ca Becali are atata acces la arbitraje, incit aranjeaza si meciurile altora, nu doar ale Stelei

Mititelu către moderator: - A aranjat un meci al nostru cu Dinamo ca sa cada beleaua pe "cîini". Oricum, vom bate Steaua. I-am zis la masa, astazi, ca daca ma bate corect, atunci merita sa ia campionatul.

Becali: -Daca ne bate, atunci picam pe locul 2, care e problema?

Mititelu: - Vreau sa spun ca astazi mi s-au propus si niste glume, care nu sint normale?

Becali: - Ce glume?! Aaaaa! Te-am intrebat eu daca ai vrea sa castigi meciul cu Dinamo, dar sa-l pierzi pe cel cu Steaua? Am glumit, am spus-o cu intentie ca sa o lase mai moale jucatorii tai.

Mititelu: - O sa vezi ce moale o vor lasa. Oricum eu sunt stană de piatră la chestii din astea. Nu cred ca au curaj sa-mi propuna ceva concret.

Becali: - Mie imi pare rau de ce a inteles Mititelu, pentru ca a fost o gluma, la masa, l-am luat de gat si l-am intrebat daca nu vrea sa cistige meciul cu Dinamo si sa-l piarda pe cel cu noi. Atit! O sa te bat pe teren Adriane! Hai, la revedere!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
 •  24 Aprilie 2008, 10:45

dupa tratamentul la nr 9 dute la stana si odihnestete pe vecie ptr mykypercea

 •  24 Aprilie 2008, 10:42

myky dute la spital esti bolnav rau sa urcat cacatul la creier si scoatetil repede ca ocupa spatiul degeaba

 •  24 Aprilie 2008, 10:40

frairi care sau speriat ca poate castiga campionatul o echipa din provincie le propun sa schimbe sportul sa treaca la table ca nu au nici o treaba cu spotul sau este vreo lege la frf si liga ca nu au voie la titlu decat becali copos si borcea (in functie de contributie sau prin tragere la sorti)RUSINE acestora ca pot avea o minte ingusta!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează