FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Mititelu continuă ofensivă asupra Federaţiei: "Mă şantajază ca să-l ajute pe Piţurcă"

Adrian Mititelu continuă războiul contra Lui Piţurcă şi a Federaţiei
Adrian Mititelu continuă războiul contra Lui Piţurcă şi a Federaţiei

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 17:32

Adrian Mititelu nu ia în considerare somaţia Fedraţiei de a-şi retrage acţiunea în instanţă civilă pe care o are împotriva lui Victor Piţurcă. Patronul Craiovei susţine că actualul selecţioner, avînd susţinerea Federaţiei, practică un adevărat şantaj asupra sa

" FRF este într-o mare eroare, noi avem proces cu Victor Piţurcă. Noi ne judecăm cu Piţurcă, nu avem treabă cu Federaţia. Acesta este un proces de muncă. Dacă îmi retrag acţiunea, va trebui să-i plătesc lui Piţurcă 7 milioane. E un şantaj ceea ce îmi fac ei mie. Manu(vicepreşedintele Comisie de Soluţionare a Litigiilor)  l-a reprezentat pe Piţucă la un proces în acceaşi zi cînd ne-a judecat pe noi. Dar în ziua aceea el a lipsit, dar nu contează, el coordonează tot", a declarat Adrian Mititelu la sportro.

Patronul Universităţii a dat detalii şi în privinţa transferului fundaşului dreapta Ovidiu Dănănae la Rapid: "Nu a fost decît un telefon dintre mine şi Copos, nu s-a finalizat nimic. Dănănae e dorit de vreo 2-3 cluburi din străinătate, sînt şanse mici în acest moment să ajungă la Rapid. E greu pentru el să-şi reintre în formă că vine după o perioadă de inactivitate după accidentare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
petrusm
petrusm  •  11 Iulie 2011, 20:44

NU STIU DE CE DAR CRED SE CURATA TOT FOTBALUL SI APAR OAMENI CARE SA ADUCA SPECTATORI LA MECIURILE DIN LIGA I - A ... FARA ORACOLE, NASI, FINI, DOAR PITI CA MARE ANTRENOR CE SE GASESTE PENTRU NATIONALA...SINGURUL CAPABIL AZI ...CA MAINE SAU POIMAINE SE VA VEDEA....

dream_1
dream_1  •  11 Iulie 2011, 20:32

Offfff greu scapam de analfabetul de la Booveni. Ce se mai aude cu stadionul ? Pt ca minciunelu il considera ca si proprietate personala ! ....si cantonamentul la fel, dovada ca il "renoveaza" (asta dupa ce a fost reparat de Piturca acum 9 luni). De unde are bani ?!? In rest astept cu interes ziua de miercuri 13 (!!!!) cand, se pare, ca va fi dezafiliat cu tot cu echipa lui de ejdemilioane. Sper ca si Universitatea sa bage de seama pe acest repetent si sa il oblige sa nu mai apara sub numele de U CRAIOVA. DOAMNE AJUTA !

crik66
crik66  •  11 Iulie 2011, 20:16

Parte din titlu "Mă şantajază"...............sa moara mamitzica ta ca te 'santajaza'..............ce plm de cuvant e asta.............??? Mai prostanacule ma.............!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează