FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV VIDEO

Mititelu, exploziv: “Judecătorul Budă de la ÎCCJ e omul lui Rotaru. I-a făcut un viloi, are sediul firmei în casa lui. Am dovezi clare și le-am predat autorităților!”

Mihai Rotaru şi Marian Budă
Mihai Rotaru şi Marian Budă

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 12:23 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 14:00

 În direct la GSP Live, Adrian Mititelu a susținut că are și că a depus oficial probe care demonstrează că judecătorul Marian Budă - implicat direct în procesul privind palmaresul Universității de la Înalta Curte de Casație și Justiție - este corupt de Mihai Rotaru, finanțatorul clubului care a preluat marca Universitatea Craiova.

Pe 16 octombrie 2020, un complet de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), condus de judecătorul Marian Budă, a decis o nouă amânare în recursul înaintat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova - entitate care i-a cedat lui Mihai Rotaru marca pe o perioadă de 15 ani -  privind nerecunoașterea palmaresului istoric al Universității Craiova. 

Reprezentată de fostul fotbalist Pavel Badea și apărată în instanțe de avocații lui Rotaru, CS Universitatea Craiova a pierdut primele două procese la Tribunalul Dolj și la Curtea de Apel Timișoara și a ajuns acum la ÎCCJ.  

"Nu există nicio dovadă că palmaresul echipei istorice Universitatea Craiova a fost transmis pe cale legală sau convențională către reclamanta CS U Craiova” 
- motivația Curții de Apel Timișoara, 2018

 Însă, potrivit lui Adrian Mititelu, Înalta Curte tergiversează luarea unei decizii dintr-un motiv extrem de grav. Patronul FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, susține că are dovezi clare, obținut cu ajutorul unei echipe de detectivi particulari, care demonstrează faptul că președintele completului de la ÎCCJ, Marian Budă, este omul de casă al lui Mihai Rotaru: 

“L-am recuzat la început, simțind că are legătură cu Rotaru. Îl bănuiam, îi știam CV-ul pentru că e de aici, din Craiova. Știam că e prieten cu George Ilinca, fostul finanțator al Craiovei care acum este unul dintre apropiații lui Rotaru, dar nu aveam dovezi clare. După aia am aflat că relațiile sunt directe. De trei săptămâni, zi și noapte, asta fac: carte funciară, investigații, informații, 10 oameni am lucrat și i-am descoperit acum 4 zile.   

Am depus la Secția Specială toate aceste dovezi. Acte. Declarații, martori. Era vizitat la firmă la el, se întâlneau la restaurante, au relații de afaceri împreună. Este de notorietate în comuna Leu, Dolj, legătura dintre Rotaru și Marian Budă. E adevărat că o firmă a lui Rotaru are sediul în casa părintească a lui Budă, dar asta e cea mai simplă dovadă.  

Faptul că Budă nu s-a recuzat în acest dosar depășește orice imaginație. L-am și avertizat că am informații despre el, poate a crezut că nu am acces la documente. Vă garantez că de luni va ieși din proces. Trebuie să spună de ce nu s-a abținut și de ce are legăturile astea cu Rotaru 
- Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948 

Sunt legături directe, frățești, practic e omul lui Rotaru de 7 ani de zile. Îl întreține, i-a făcut case, i-a dezvoltat afaceri în zona agricolă. Are un viloi de vreo 1000 de metri pătrați la Cârcea, un fel de Pipera de Craiova, făcut din banii lui Rotaru. E la vreo 300 de metri de unul dintre punctele de lucru ale lui Rotaru. Pot să probez asta sută la sută.

 Acum, Budă a trecut totul pe numele copiilor lui, și-a pus-o socrul interpus. Acest om trebuie să dispară din magistratură. El și alții au creat acest sistem mafiot. Mergi la justiție cu speranța că ți se va da dreptate și dai peste niște bandiți care calcă legea în picioare. La Înalta Curte e cea mai mare corupție din România! Dacă aș fi prezentat dovezile astea în America, Rotaru și cu Budă ar trebui să ia 100 de ani de închisoare”.  

Contactat de Gazetă, Mihai Rotaru - finanțatorul liderului din Liga 1 - a refuzat orice dialog. La fel și judecătorul Marian Budă.

  •  Reporter: “Aveți vreo legătură de afaceri cu Mihai Rotaru? 
  • Budă: Nu vă răspund, nu mă întrebați nimic! Trimiteți o solicitare oficială.  

Cine este Marian Budă

Originar din Craiova, judecătorul Marian Budă (61 de ani) este șeful Secției a II-a Civilă de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Inginer după ce a terminat în 1984 cursurile Facultății de Electrotehnică din Craiova, Budă a lucrat la Aro Câmpulung, apoi a absolvit Dreptul în 1991, la 32 de ani. Conform CV-ului său, a devenit judecător la Craiova în 1993. În 2008, a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar în 2019 a candidat pentru funcția de vicepreședinte la ÎCCJ, dar candidatura i-a fost respinsă. Potrivit lui Mititelu, “Budă face parte și din consiliul de conducere al Înaltei Curți. Dacă un judecător vrea să ajungă la Înalta Curte, trebuie să-și dea avizul acest individ”

Mititelu, furios pe Rotaru: "L-a lovit trenul cu mine!"

În timpul emisiunii GSP Live, Mititelu a avut o ieșire necontrolată vizavi de modul în care intenționa să se răzbune pe Mihai Rotaru, urmare a faptului că nu a obținut dreptatea în justiția pe care Mititelu o consideră coruptă: 

 “Mi-a furat aproape 10 ani din viață, mie și familiei mele, și nu-l voi ierta niciodată. Nu am vrut să iau măsuri extreme cu el, pentru că dacă le luam îmi puneam libertatea în pericol și nu mai puteam să lupt. Mi-au trecut prin cap cele mai urâte lucruri posibil. În România trebuie să faci un lucru violent ca să te bage cineva în seamă. Justiția în România are o mare problemă, judecătorii sunt 80 la sută corupți. Totul e la comandă. 

Rotaru îmi râde în față și spune el că vrea să vin în Liga 1, să vadă dacă pot să țin echipa. Păi, bă, băiatule, când eu când am cheltuit 30 de milioane în fotbal tu făceai escrocherii prin București cu cecuri! În 1990, eu am avut a șaptea inițiativă privată din Dolj, aveam 22 de ani. Am început de la brutărie, nu mi-e rușine cu asta. El, dacă dă banii ăia de la ANRP deoparte, nu poate sta cu mine la masă 

Vă spun o chestie. Nu aveam bani nici să ajung la procesele de la București. Asta din cauza lui Rotaru. Rotaru nici nu știe ce îl așteaptă. Deja, l-a lovit trenul cu mine. Dacă a vrut război, va avea război”.  

 “Pavel Badea e băgat la înaintare, dar e Rotaru în spatele lui. Badea a primit prețul acum de la PSD, fiul lui e locul trei pe lista deputaților PSD. E un copil, 25 de ani, vă dați seama că e deputat PSD de Dolj?!” 
- Adrian Mititelu, finanțator FC U Craiova 1948

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ GSP LIVE CU ADRIAN MITITELU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
1202703386733063
Pan Eugen  •  29 Octombrie 2020, 12:29

Adrian Mititelu a instigat si instiga la violenta, dar nicio institutie a statului nu s-a sesizat! Militia statului doarme

ctbilu
ctbilu  •  29 Octombrie 2020, 10:58
Postat de masinameaeata pe 29 Octombrie 2020, 01:26

Ba, văd ca ai 4 prosti, care ți-au dat Like. Dacă este așa cum zici TU, poate ne explici și cum a făcut rost Rotaru de bani publici, încasați ilegal prin intermediul ANRP. Ba, asculta cu atenție, jaful, furtul de la ANRP, reprezintă cea mai escrocherie și delapidare a Bugetului de stat, adică a cetățeanului de rând. Beneficiarii acestei escrocherii, băieții deștepți, pentru aceste furăciuni de zeci de milioane de euro din Bugetul public, intr-o țara normala in care autoritățile își fac treaba, ar fi trebuit sa stea in prezent și încă 100 de ani înainte, La Pușcărie și nu prin tribune huzurind și râzând de prosti care cumpara bilete. Numai intr-o țara bananiera, mai vezi echipe nou Înființate, CSU Craiova, FCSB, jucând direct in Liga 1, fără sa dispute nici măcar un singur meci in Liga 2. Ba, voi chiar atât de prosti ne credeți? Sau aveți impresia ca dacă ați făcut milioane de euro prin furăciuni cu statul, va este mai ușor sa ne manipulați ?

Da bagi in ele ... fara numar, fara numar. CSU a intrat direct in Liga a 2-a nu in prima. FCSB nu are nicio vina ca a prins-o decizia proceselor in prima liga. Ca nu mai e Steaua asta stim. Rotaru a primit decizia intantelor ... nu e vinovat. Daca banii ANRP sunt bagati la U Craiova ...foarte bine, ii meritam, noua oltenilor ni se cuvine totul. :) Ar trebui sa ne mai faca statul un stadion... :)

10203697525998509
Ion Tanase  •  29 Octombrie 2020, 10:35

Noi romanii santem alaturi de dvs. Cea mai ipocrita propozitie debitata de un naiv. I-l ajuti pe om cu logistica,nu cu vorbe aruncate-n vant.Mai bine o bomba nucleara sa rada tot,poate asa scapa Romania de toti 'smecherii'-hotii-plagiatorii,cei cu functii cumparate care si-au distrus tara.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează