FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA 3-0

Mititelu: "L-a lucrat pe Napoli!" / Reghe: "Echipa retrogradează din cauza lui Mititelu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 17:04

Adrian Mititelu şi Laurenţiu Reghecampf au avut un dialog halucinant după victoria Craiovei, 3-0, în faţa celor de la Unirea Urziceni. Prietenia dintre cei doi nu mai este una strînsă, cum spunea fostul stelist la venirea în Bănie.

 

"Plînge ca o muiere! Aseară l-am rugat să nu demisioneze, dar nu a vrut să accepte. Azi îmi spunea că s-a răzgîndit că vrea să stea pe bancă. Mi-a trimis SMS-uri să mă ameninţe şi de-aia nu l-am lăsat la vestiar. A antrenat în prima ligă dataorită mie, l-a lucrat pe Napoli timp de trei luni. A prins boală pe fraţii Costea pentru că nevastă-sa nu a putut să semneze contracte cu ei", a spus Mititelu la televiziunea sportro.

În replică, Reghecampf a spus că echipa va retrograda din cauza lui Mititelu: "Voi prezenta mesajele primite de la Mititelu. Am fost eu un tîmpit că am vrut să îl ajut. A vrut să îl bage pe Costea în locul lui Subotici, se pricepe aşa bine că uite unde a ajuns echipa. La Galaţi o să ia şase bucăţi cu Costea în teren. Să facă ce vrea, să retrogradeze. Nu se termină scandalul ăsta aici pentru că mine nu mă păcăleşte ca pe alţii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
danny1252
danny1252  •  02 Mai 2011, 01:57

Mai fratilor, dar baiatul asta nici creier de bibilica nu poate avea în cutia aia craniana asa mica. Voi chiar credeati ca asta e antrenor??? Pai daca asta e antrenor eu sunt prim-ministrul României....uff ce nasol ar fi, as fi mic si chel. Nea Adriene, hai mai bre si fa ceva de gaseste un antrenor la Craiova ca e pacat sa retrogradeze echipa aceasta. Chiar nu îti pasa de simbolul Olteniei? Daca nu esti capabil lasa-l pe altul dar nu o trage dupa tine în mocirla. Hai Stiinta, Haide U. La cratita cu Reghe.

dreamer123
dreamer123  •  02 Mai 2011, 00:27

trist. liga 1 fara craiova nu are acelasi farmec...dar asa sunt toti pe acolo, care de care pe japca pe spatele echipei. si mititelul plin de mustar stie, si pitzi (oltean pur-sange :))))) ramasese fara lovele pt pacanele si s a gandit sa faca un bine suporterilor :)))). va sapati intre voi prazarilor

daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  01 Mai 2011, 20:45

bine o fi fara miti dar mai rau fara un mic investitor dornic de a aduce ceva prin CRAIOVA ,toti ce au venit au ridicat o echipa si apoi au vandut-o mafiei becaliene

Vezi toate comentariile (10)
Comentează